Μυστική λειτουργία στο Amazon Alexa βοήθησε νεαρή να ανακαλύψει ότι ο σύντροφός της την απατά

«Έτσι έπιασα τον πρώην μου να με απατάει», έγραψε η Λόουμαν στο βίντεό της, το οποίο συγκέντρωσε 4,4 εκατομμύρια προβολές σε 48 ώρες.
.
.
Tik Tok

Μια νεαρή γυναίκα ανακάλυψε ότι ο σύντροφός χάρη στο ψηφιακό βοηθό φωνής της Amazon, το Alexa, που κατάφερε να ακούσει ηχογραφημένη την απιστία του φίλου της με άλλη κοπέλα.

Πρόκειται για την Τζέσικα Λόουμαν η οποία ανέβασε βίντεο στο TikTok, όπου εξιστορεί όσα βίωσε και αναφέρει ότι ανακάλυψε τυχαία την δυνατότητα ηχογράφησης από το Alexa.

«Έτσι έπιασα τον πρώην μου να με απατάει», έγραψε η Λόουμαν στο βίντεό της, το οποίο συγκέντρωσε 4,4 εκατομμύρια προβολές σε 48 ώρες. «Δεν ήξερα καν ότι ο Alexa είχε αποθηκεύσει αυτό το shizzz».

Η Τζέσικα είπε πως είχε αμφιβολίες για το πόσο πιστός ήταν ο σύντροφος της, οπότε ξεκίνησε να ψάχνει τις ηλεκτρονικές συσκευές για ύποπτες κινήσεις. Όταν άνοιξε το μηχάνημα της Amazon όμως που είχαν στο σπίτι τους, είδε ότι υπήρχαν ηχογραφήσεις που έγιναν αυτόματα και σε «ημερομηνίες που δεν θα έπρεπε».

Έτσι, στα ηχητικά ακούγεται ο σύντροφος της μαζί με μια άλλη γυναίκα να συζητούν και να ζητούν μια σειρά από τραγούδια για να παίξει η Alexa, ο ψηφιακός βοηθός φωνής από τον οποίο μπορεί κάποιος να ενημερωθεί για τον καιρό και την ειδησεογραφία, μέχρι και να ζητήσει να ακούγεται μουσική.

Μάλιστα, στη συνέχεια αρχίζουν να ακούγονται ορισμένοι «ύποπτοι θόρυβοι» -το μηχάνημα μπορεί να καταγράψει τους ήχους σε όλο το σπίτι-, με τον φίλο της να ζητάει να χαμηλώσει η μουσική, σε πιο ρομαντικό τόνο.

Η Amazon επιτρέπει στον κάτοχο των ηχείων Alexa να έχει πρόσβαση σε όλες τις ηχογραφήσεις στην ενότητα «Επισκόπηση Ιστορικού φωνής» των Ρυθμίσεων απορρήτου Alexa.

Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Alexa, μπορείτε να ακούσετε ηχογραφήσεις Alexa μεταβαίνοντας στο μενού και επιλέγοντας Ρυθμίσεις > Απόρρητο Alexa > Ανασκόπηση φωνητικού ιστορικού.

Δημοφιλή