Μοσχάτο: Βίντεο ντοκουμέντο με τη γυναίκα που σκότωσε τον λογιστή λίγο πριν το έγκλημα

«Μου έφαγε 200.000 ευρώ» - Τι είπε στην ομολογία της.
.
.
HuffPost Greece

Διακόσιες χιλιάδες ευρώ, χρήματα τα οποία είχε εμπιστευθεί στον 50χρονο, προκειμένου να τα επενδύσει, χωρίς όμως να έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα, ήταν σύμφωνα με την καθ’ομολογίαν δράστιδα το κίνητρο τη δολοφονίας στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην κατάθεσή της περιέγραψε ότι αναζήτησε την κατοικία του θύματος στο Μοσχάτο και, όταν τελικά την εντόπισε, πήγε για να πάρει τα χρήματά της. Διαπληκτίστηκαν έντονα και εκείνη προσπάθησε να τον στραγγαλίσει με ένα καλώδιο, χωρίς όμως να τα καταφέρει.

HuffPost Greece

Φαίνεται πως ο 50χρονος, για να την αποφύγει, προσποιήθηκε ότι είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και γι’αυτό πέρασε μία ζώνη από το μονόζυγο, για να της δείξει πως ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του. Εκείνη, όχι μόνο δεν τον απέτρεψε, αλλά μόλις πέρασε το κεφάλι του στην αυτοσχέδια θηλιά, κλώτσησε την καρέκλα, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πειραιά θεωρούν ότι η κατάθεσή της συνάδει με τα ευρήματα από το διαμέρισμα τής οδού Άνδρου, στο Μοσχάτο, ενώ έχουν στην κατοχή τους και βίντεο, στο οποίο απαθανατίστηκε την ώρα που έψαχνε το σπίτι του 50χρονου.

Δημοφιλή