Μπαρτσελόνα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των οπαδών για τα 30.000 εισιτήρια της Αϊντραχτ

Την Πέμπτη θα δώσει εξηγήσεις ο Λαπόρτα.
Albert Gea via Reuters

Έχουν περάσει αρκετές ημέρες από την ήττα της Μπαρτσελόνα, εντός έδρας με 2-3 από την Άϊντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά στην Βαρκελώνη, οι οπαδοί της ομάδας είναι ακόμα αναστατωμένοι.

Και ο λόγος δεν είναι η ήττα ή ο αποκλεισμός στο Europa League, από τη Γερμανική ομάδα, αλλά η…κάθοδος των 30.000 οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας στις εξέδρες του «Καμπ Νου».

Οι οπαδοί των «μπλαουγκράνα» δεν ξεχνούν και δεν μπορούν να το χωνέψουν. Ζητούν εξηγήσεις από τη διοίκηση και κυρίως να μάθουν πως γίνεται από τα 5.000 εισιτήρια που είχαν πάρει επίσημα οι αντίπαλοι το γήπεδο να κατακλειστεί από 30.000 οπαδούς της Άϊντραχτ, που μετέτρεψαν το «Καμπ Νου» σε έδρα της ομάδας τους.

Για το λόγο αυτό πριν από τον αγώνα με την Κάντιθ, οι οπαδοί της Μπαρτσελόνα, έκαναν συγκέντρωση διαμαρτυρίας, αφού είναι εξοργισμένοι από το γεγονός.

Και μπορεί ο Λαπόρτα να ανακοίνωσε ότι θα γίνουν έρευνες και θα αποδοθούν ευθύνες εκεί που αναλογούν, αλλά οι οπαδοί μάλλον δεν συμμερίζονται την άποψή του και θέλουν απαντήσεις άμεσα και χωρίς να κρύψουν την αλήθεια.

Σημερινό δημοσίευμα της Sport, αναφέρει ότι ο πρόεδρος της ομάδας Τζουάν Λαπόρτα θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου την Πέμπτη 21/4 για να τοποθετηθεί για τα αποτελέσματα της έρευνας που τρέχει ειδική υπηρεσία, αλλά και για το σημαντικό θέμα πως κατάφεραν να προμηθευτούν τα εισιτήρια οι Γερμανοί.

Οι πληροφορίες λένε ότι η έρευνα έχει βρει ότι τουλάχιστο 10.000 εισιτήρια κατέληξαν στα χέρια των Γερμανών με έναν συγκεκριμένο τρόπο. Να δούμε όμως αν θα βρουν και τα υπόλοιπα πως πήγαν στους φιλοξενούμενους

Δημοφιλή