Ναρκωτικά το κίνητρο δολοφονίας 32χρονου στα Σεπόλια: Δύο συλλήψεις

Πρόκειται για δύο οδηγούς ταξί.
.
.
Eurokinissi

Δύο άνδρες οδηγούς ταξί, έναν Έλληνα και έναν υπήκοο Αλβανίας, συνέλαβαν τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, που κατάφεραν να εξιχνιάσουν τη δολοφονία 32χρονου σε καφετέρια στην περιοχή των Σεπολίων, τον Μάιο του 2021.

Σύμφωνα με την έρευνά τους, οι δύο συλληφθέντες είναι οι άμεσοι συνεργοί του εκτελεστή, ο οποίος φαίνεται πως ήρθε στη χώρα μας μόνο και μόνο για το συγκεκριμένο συμβόλαιο θανάτου και στη συνέχεια διέφυγε στο εξωτερικό.

Τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών κατηγορούν τον υπήκοο Αλβανίας ότι συμμετείχε στον εντοπισμό του θύματος, βοήθησε στη διαφυγή του εκτελεστή, ενώ ανέλαβε να εξαφανίσει το όπλο του εγκλήματος, το οποίο πέταξε -όπως υποστήριξε- σε έναν κάδο απορριμμάτων.

Ο Έλληνας οδηγός συμμετείχε στην κατόπτευση τού χώρου και αντάλλαξε αυτοκίνητο με τον δεύτερο συνεργό, για να δυσχεράνουν την αστυνομική έρευνα.

Τα στοιχεία του εκτελεστή παραμένουν άγνωστα στις ελληνικές αρχές, αν και οι ερευνητές της Ασφάλειας κατάφεραν να εξασφαλίσουν βίντεο με τα χαρακτηριστικά του.

Η δολοφονία είχε γίνει το απόγευμα τής 30ης Μαΐου 2021 σε καφετέρια των Σεπολίων. Το θύμα, ένας 32χρονος από την Αλβανία, καθόταν εξωτερικά του καταστήματος, ο δράστης τον προσέγγισε πεζός και άνοιξε πυρ εναντίον του, με τον 32χρονο να επιχειρεί να καλυφθεί μέσα στο μαγαζί και τον εκτελεστή να τον ακολουθεί. Αμέσως μετά ο οπλοφόρος διέφυγε με το ταξί.

Δημοφιλή