Νέα Υόρκη: Σε ντουλάπι βρέθηκε η 9χρονη που είχε εξαφανιστεί

Τι πρόδωσε τον απαγωγέα.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει την είσοδο του Moreau Lake State Park κατά την διάρκεια των ερευνών για την 9χρονη Σάρλοτ Σένα.
Η αστυνομία έχει αποκλείσει την είσοδο του Moreau Lake State Park κατά την διάρκεια των ερευνών για την 9χρονη Σάρλοτ Σένα.
via Associated Press

Η Σάρλοτ Σένα, η 9χρονη που χάθηκε σε πάρκο της Νέας Υόρκης, βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία της ανακοίνωσε η αστυνομία. Το κορίτσι εξαφανίστηκε ενώ οδηγούσε το ποδήλατό του το Σάββατο στη Νέα Υόρκη και έκτοτε ξεκίνησε μία 48ωρη έρευνα για να βρεθεί.

Η αστυνομία εντόπισε τα δαχτυλικά αποτυπώματα του υπόπτου σε ένα σημείωμα λύτρων που είχε παραδοθεί στην οικογένεια. Οι αρχές μπόρεσαν να τον αναγνωρίσουν, καθώς το δαχτυλικό αποτύπωμα ήτα στη βάση δεδομένων μετά από ένα περιστατικό με οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ το 1999.

«Μετά από λίγη αντίσταση, ο ύποπτος τέθηκε υπό κράτηση και αμέσως το κοριτσάκι βρέθηκε σε ένα ντουλάπι», δήλωσε η κυβερνήτης της Νέας Υόρκης Κάθι Χόκουλ, σε συνέντευξη Τύπου το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Κρεγκ Νέλσον Ρος Τζούνιορ, 47 ετών, εντοπίστηκε σε σπίτι που ανήκει στη μητέρα του και τέθηκε υπό κράτηση για την εξαφάνισή της.

Ο Κρεγκ Νέλσον Ρος Τζούνιορ
Ο Κρεγκ Νέλσον Ρος Τζούνιορ
Saratoga County Sheriff's Office via AP

Η οικογένεια της Σάρλοτ είχε πάει εκδρομή για κάμπινγκ όταν η 9χρονη εξαφανίστηκε το Σάββατο σε μια δασώδη περιοχή του Moreau Lake State Park, μιας δημοφιλούς περιοχής περίπου 72 χιλιόμετρα βόρεια του Albany. Όταν δεν επέστρεφε, οι γονείς της και οι γείτονες κατασκηνωτές άρχισαν να ερευνούν την περιοχή.

Η 9χρονη Σάρλοτ είναι καλά στην υγεία της και έχει μεταφερθεί σε νοσοκομείο παίδων για προληπτικούς λόγους.

Πηγή: ΕΡΤ

Δημοφιλή