Νέα Ζηλανδία: Οικογένεια ανακάλυψε ανθρώπινα υπολείμματα σε βαλίτσα που αγόρασε σε δημοπρασία

Οι ένοικοι ενός σπιτιού στο Νότιο Όκλαντ έκαναν τη φρικτή ανακάλυψη στο σπίτι τους, καθώς ξετύλιγαν τα αντικείμενα που είχαν αγοράσει.
fhm via Getty Images

Η αστυνομία της Νέας Ζηλανδίας διεξάγει έρευνα, αφού μια οικογένεια βρήκε ανθρώπινα υπολείμματα σε βαλίτσες που αγόρασε από δημοπρασία.

Οι ένοικοι ενός σπιτιού στο Νότιο Όκλαντ έκαναν τη φρικτή ανακάλυψη στο σπίτι τους, καθώς ξετύλιγαν τα αντικείμενα που είχαν αγοράσει. Οι αστυνομικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για ανθρωποκτονία και προσπαθούν να ταυτοποιήσουν τα λείψανα.

Η οικογένεια φαίνεται να μην εμπλέκεται στο περιστατικό

Η οικογένεια επισκέφθηκε την αποθήκη και αγόρασε ένα ρυμουλκούμενο με εμπορεύματα, στα οποία συγκαταλέγονταν και οι βαλίτσες. Αρκετοί γείτονες της οικογένειας έκαναν λόγο για μια «κακή μυρωδιά» που αναδύθηκε από το ακίνητο, προτού φτάσει η αστυνομία.

Ένας γείτονας, πρώην εργαζόμενος σε κρεματόριο, αναγνώρισε αμέσως τη μυρωδιά.

Μια γειτόνισσα ανέφερε ότι ο γιος της είχε δει μια βαλίτσα να ξεφορτώνεται από το τρέιλερ, προτού τοποθετηθεί στην ιατροδικαστική σκηνή που είχε στηθεί γύρω από τις εγκαταστάσεις.

Πλάνα που δημοσιεύτηκαν στο ειδησεογραφικό πρακτορείο Stuff της Νέας Ζηλανδίας, έδειχναν ένα τρέιλερ σταθμευμένο στο μπροστινό δρόμο του ακινήτου, που βρίσκεται στην προαστιακή περιοχή του Κλέντον Παρκ, καθώς η αστυνομία διεξήγαγε τις έρευνές της.

Αξιωματούχοι της αστυνομίας δηλώνουν ότι προτεραιότητά τους είναι να «επιβεβαιώσουν την ταυτότητα του νεκρού, ώστε να μπορέσουν να διαπιστωθούν οι πλήρεις συνθήκες πίσω από την ανακάλυψη».

Με πληροφορίες από bbc.com