Νεκρός ο γιος του ηθοποιού Μάικλ Μάντσεν, Χάντσον, σε ηλικία 26 ετών

Ανοικτό το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας. Νονός του ήταν ο Κουέντιν Ταραντίνο.
Hudson Madsen (far-left) pictured with his father, Michael, and their family in 2011
Hudson Madsen (far-left) pictured with his father, Michael, and their family in 2011
David Becker via Getty Images

Ο ηθοποιός Μάικλ Μάντσεν επιβεβαίωσε ότι ο γιος του, Χάντσον Λι Μάντσεν πέθανε σε ηλικία 26 ετών.

Το πρωί της Τρίτης, εκπρόσωπος του σταρ (που έγινε διάσημος από την ταινία «Reservoir Dogs») και της οικογένειάς του δήλωσε στη βρετανική Metro: «Είμαστε συντετριμμένοι και βυθισμένοι στη θλίψη και τον πόνο για την απώλεια του Χάντσον. Η μνήμη και το φως του θα μείνουν στη μνήμη όλων όσοι τον γνώρισαν και τον αγάπησαν. Αυτή τη δύσκολη στιγμή ζητάμε ιδιωτικότητα και σεβασμό. Σας ευχαριστούμε».

Πατέρας και γιος σε κινηματογραφική πρεμιέρα το 2007.
Πατέρας και γιος σε κινηματογραφική πρεμιέρα το 2007.
Jim Smeal/BEI/Shutterstock

Όπως δήλωσε στη The Sun η Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Χονολουλού στη Χαβάη, ο Χάντσον πέθανε στο νησί Οάχου διαπράττοντας, σύμφωνα με υπόνοιες, αυτοκτονία.

Οι αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει πότε ακριβώς πέθανε.

Σύμφωνα με το προφίλ του στα social media, ο Χάντσον ζούσε μέχρι το τέλος της ζωής του στη Χαβάη με τη σύζυγό του Κάρλι και στο παρελθόν είχε υπηρετήσει στον αμερικανικό στρατό, με θητεία και στο Αφγανιστάν.

Ο ηλικίας 26 ετών Χάντσον ήταν ένα από τα τρία παιδιά που έχει αποκτήσει ο Μάικλ Μάντσεν με την τρίτη σύζυγό του Ντι Άννα, ο οποίος έχει ακόμη δύο παιδιά από τον γάμο του με την ηθοποιό Τζανίν Μπιζινιάνο.

Michael with his four sons in 2013
Michael with his four sons in 2013
Tibrina Hobson via Getty Images

Νονός του Χάντσον ήταν ο σκηνοθέτης Κουέντιν Ταραντίνο, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον πατέρα του στις ταινίες, μεταξύ άλλων, «Pulp Fiction», «Kill Bill» και «Κάποτε στο Χόλιγουντ».

Δημοφιλή