Νικόλ Κίντμαν: Τιμητική διάκριση για την καριέρα της στο Χόλιγουντ

Νικόλ Κίντμαν: Τιμητική διάκριση για την καριέρα της στο Χόλιγουντ
Chris Pizzello/Invision/AP

Οι Νικόλ Κίντμαν, Γκλέν Κλόουζ και Χιού Τζάκμαν ήταν ανάμεσα στους ηθοποιούς που τιμήθηκαν το βράδυ της Κυριακής, στα Κινηματογραφικά βραβεία του Χόλιγουντ (Hollywood Film Awards).

Η δημοφιλής ηθοποιός έλαβε το τιμητικό βραβείο για τη συνολική προσφορά της στην κινηματογραφική βιομηχανία και παραδέχτηκε επί σκηνής ότι η υποκριτική της έδωσε την ευκαιρία να εκφράσει πράγματα με τα οποία είναι παθιασμένη.

Ωστόσο, η Κίντμαν, 51 ετών, αποκάλυψε ότι δεν ασχολήθηκε με την υποκριτική μόνο για την αναγνώριση ή τα βραβεία. Σε συνέντευξή της στο Entertainment Tonight, είπε: «Ήθελα πάντα να γίνω ηθοποιός, από τότε που ήμουν μικρό κορίτσι. Το χρειαζόμουν. Και ξεκίνησα στο σχολείο, σπούδασα σε σχολή υποκριτικής και απλά συνέχισα αυτό το μονοπάτι. Με οδήγησε στα πιο όμορφα μέρη και μου έδωσε τόση χαρά».

Chris Pizzello/Invision/AP

Ο Τζάκμαν έλαβε το βραβείο «Hollywood Actor» για την ερμηνεία του στην ταινία «The Front Runner», ενώ η Κλόουζ το βραβείο «Hollywood Actress» για ερμηνεία της στην ταινία «The Wife». Με βραβείο στα χέρια έφυγαν και οι Τιμοτέ Σαλαμέ για την ταινία «Beautiful Boy», καθώς και η Ρέιτσελ Βάις για το Β′ γυναικείο στην ταινία «The Favourite».

Emma McIntyre via Getty Images

Βραβεία κέρδισε και η ταινία «Black Panther» σε ξεχωριστή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Μπέβερλι Χίλτον. Ο Ντάμιεν Σαζέλ τιμήθηκε με το βραβείο «Hollywood Director», το οποίο παρέλαβε από τον πρωταγωνιστή στις ταινίες του «First Man» και «La La Land», Ράιαν Γκόσλινγκ.

Reuters

Πηγή: Contact Music