Αγνώριστη η Νικόλ Κίντμαν στο τρέιλερ της νέας της ταινίας, «Destroyer»

Αγνώριστη η Νικόλ Κίντμαν στο τρέιλερ της νέας της ταινίας, «Destroyer»

Η Νικόλ Κίντμαν έχει μεταμορφωθεί πολλές φορές για τις ανάγκες ενός κινηματογραφικού ρόλου. Για τη νέα της ταινία, «Destroyer», δεν έχει κάνει κάποια προσθετική προσώπου (όπως στην ταινία «The Hours» από το 2002), αλλά το μακιγιάζ έχει γίνει με τόση μαεστρία που κάνει την Κίντμαν αγνώριστη.

Το πρώτο τρέιλερ για το εγκληματικό θρίλερ, σκηνοθέτης του οποίου είναι η Καρίν Κουσάμα («Jennifer’s Body»), κυκλοφόρησε την Τετάρτη και παρουσιάση τη βραβευμένη ηθοποιό όπως δεν την έχετε ξαναδεί στη μεγάλη οθόνη.

Η Κίντμαν υποδύεται την ντετέκτιβ Έριν Μπελ, της οποίας η μυστική αποστολή με μια συμμορία της Καλιφόρνια, έχει ανατροπή και αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που περίμεναν. Μερικά χρόνια αργότερα θα ασχοληθεί ξανά με τη συμμορία που επανεμφανίζεται. «Μεγάλωσα με αυτού του είδους τις ταινίες», είπε η Κίντμαν στο περιοδικό Entertainment Weekly για το ρόλο της. «Έβλεπα τον Αλ Πατσίνο να παίζει αυτούς τους ρόλους, έβλεπα όλους τους άνδρες στη δεκαετία του ’70 να έχουν την ευκαιρία να υποδύονται τους αστυνομικούς, αλλά δεν έχω κάποιο αντίστοιχο γυναικείο πρότυπο. Είναι συναρπαστικό, ως ηθοποιός, να έχεις την ευκαιρία να το κάνεις αυτό».

Η ταινία έλαβε θετικές κριτικές, ενώ ένας μεγάλος αριθμός κριτικών μιλάει για τον καλύτερο ρόλο στην καριέρα της Κίντμαν, μέχρι στιγμής.

«Αυτός ο ρόλος είναι τόσο μακριά από το χαρακτήρα μου και τους όσους ρόλους έχω υποδυθεί. Είναι ελκυστικό ως ηθοποιός να πηγαίνεις σε μέρη και να κάνεις πράγματα που δεν σου δόθηκε ευκαιρία να κάνεις μέχρι στιγμής. Είναι όλα καινούργια για μένα, αλλά ακόμα συναισθηματικά σχετικά».

Το «Destroyer» θα κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.