Νικόλ Κίντμαν: Ο γάμος μου με τον Τομ, με προστάτευσε από σεξουαλική κακοποίηση

Νικόλ Κίντμαν: Ο γάμος μου με τον Τομ, με προστάτευσε από σεξουαλική κακοποίηση
Ron Galella, Ltd. via Getty Images

Η Νικόλ Κίντμαν είπε ότι ο λαμπερός γάμος της με τον Τομ Κρουζ, την απομόνωσε από τη σεξουαλική κακοποίηση ηθοποιών και παραγωγών του Χόλιγουντ.

Σε πρόσφατη συνέντευξη με το New York Magazine, για το νέο τεύχος που είναι αφιερωμένο στις γυναίκες και τη δύναμη, η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς «Big Little Lies» μίλησε δημόσια για τη χρονική περίοδο που ξεκίνησε την καριέρα της, αλλά κατάφερε να μείνει μακριά από τα σκάνδαλα στη βιομηχανία της ψυχαγωγίας. Και αυτό εξαιτίας του γάμου της με τον Τομ Κρουζ, που ήδη ήταν ένας μεγάλος σταρ.

«Ο γάμος με τον Τομ στα 22 μου χρόνια είναι πάντα κάτι για το οποίο διστάζω να μιλήσω γιατί τώρα είμαι παντρεμένη με τον άνδρα που είναι η μεγάλη μου αγάπη, τον Κιθ και σχεδόν θα μοιάζει με ασέβοια», έγραψε η Κιντμαν σε άρθρο για το περιοδικό. «Αυτό που θέλω να πω είναι ότι παντρεύτηκα πολύ νέα και σίγουρα για μένα ο γάμος ήταν και προστασία». Και συνεχίζει: «Παντρεύτηκα για την αγάπη, αλλά το να είμαι παντρεμένη με έναν τόσο δυναμικό άνδρα, με κράτησε από σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση. Εργαζόμουν, αλλά ήμουν πολύ προστατευμένη».

Η διάσημη ηθοποιός εξηγεί ότι όταν χώρισε με τον Κρουζ, αναγκάστηκε να «ωρίμασει» και να αντιμετωπίσει τις δικές της #MeToo στιγμές. «Θέλω όμως να τις αποκαλύψω σε ένα άρθρο; Όχι. Παρουσιάζονται μέσα από τη δουλειά μου; Εντελώς. Είμαι ειλικρινής. Θέλω να αξιοποιήσω τις εμπειρίες και τα συναισθήματά μου και δεν μιλάω μόνο για σεξουαλική κακοποίηση. Μιλάω για την απώλεια, τον θάνατο και όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή. Πρέπει όμως να γίνει σωστά».

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.