Η εκπληκτική μεταμόρφωση: Η πρώτη εικόνα της Κίντμαν από την ταινία «Destroyer»

Η εκπληκτική μεταμόρφωση: Η πρώτη εικόνα της Κίντμαν από την ταινία «Destroyer»
Mario Anzuoni / Reuters

Η ταινία της Κατρίν Κουσούμα με τίτλο «Destroyer» θα κάνει πρεμιέρα στο Φεστιβάλ του Τορόντο στις αρχές Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με τον προγραμματισμό θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τα Χριστούγεννα του 2018.

Πρωταγωνίστρια της ταινίας είναι η Νικόλ Κίντμαν, η οποία ερμηνεύει τον ρόλο της αστυνομικού του Λος Άντζελες, Erin Bell, που σε νεαρή ηλικία μπήκε σε μία εγκληματική συμμορία με σκοπό να την ξεσκεπάσει και είκοσι χρόνια μετά, ακόμη έχει αποτυπωμένα τα «σημάδια» της τραυματικής εκείνης εμπειρίας στο πρόσωπο της. Η πρώτη εικόνα της αγνώριστης για ακόμη μία φορά -για ακόμη έναν ρόλο- Κίντμαν, που είδε το φως της δημοσιότητας, είναι εκπληκτική.

«Ξέραμε από την αρχή ότι θέλαμε να μοιάζει με μια μεσήλικη γυναίκα που έχει το παρελθόν αποτυπωμένο στο πρόσωπο της. Με δέρμα ταλαιπωρημένο από τον ήλιο, με ίχνη αυπνίας, στρες και οργής, με όλη τη φυσικότητα της», δηλώνει η Κουσάμα για την πρωταγωνίστριά της.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, στην ηθοποιό, που όπως προσθέτει η Κουσάμα «μισεί να βρίσκεται στην καρέκλα του μακιγιάζ», η μεταμόρφωση επιτεύχθηκε χάρη σε μικρά προσθετικά επιθέματα. «Φοράει την ασκήμια της απέξω» προσθέτει η Κουσάμα, συμπληρώνοντας ότι, στο τέλος «ο χαρακτήρας είναι τόσο τραγικός που τελικά, γίνεται ηρωικός». Θα είναι άραγε, ο ρόλος της Erin Bell ακόμη ένα Όσκαρ για τη Νικόλ Κίντμαν;

Δημοφιλή