Ντέμι Μουρ: Εκθαμβωτική με μαγιό στα 60 της χρόνια

Μοιάζει λες και πάγωσε ο χρόνος. Το μυστικό της διάσημης ηθοποιού.
Variety via Getty Images

Στα εξήντα της, η Ντέμι Μουρ εξακολουθεί να δείχνει τρομερά εντυπωσιακή στις εμφανίσεις της με μαγιό. Και είναι λογικό καθώς η ίδια, έχει παραδεχθεί πως αφιερώνει αρκετό χρόνο στη σωματική και ψυχική της ευεξία.

Η ηθοποιός γυμνάζεται στο σπίτι, ενώ το 2019, είχε παραδεχτεί πως δεν είχε πατήσει στο γυμναστήριο για περισσότερα από τέσσερα χρόνια. Στο Instagram της μάλιστα, μοιράζεται τις μεθόδους γυμναστικής της μέσα από ολιγόλεπτα βίντεο.

Η ηθοποιός πέρα από τη γυμναστική στο σπίτι, λατρεύει να περνά χρόνο κοντά στο νερό. Αυτό τουλάχιστον μαρτυρούν οι πολυάριθμες φωτογραφίες που κοινοποιεί στο Instagram.

Η κολύμβηση είναι ευρέως αναγνωρισμένη ως μια εξαιρετική μορφή άσκησης, που ενισχύει τη μυική δύναμη και την αντοχή. Ως εκ τούτου, δεν μας κάνει εντύπωση που η Μουρ έχει ενσωματώσει το κολύμπι στη ρουτίνα της γυμναστικής της.

Στα πράγματα που ίσως δεν γνωρίζαμε για την Ντέμι Μουρ, συγκαταλέγεται και το γεγονός ότι έχει ένα αξιολάτρευτο σκυλάκι, τον Πιλάφ. Μαζί κάνουν ένα σωρό διασκεδαστικά πράγματα, για τα οποία η Μουρ φροντίζει να μας κρατά ενήμερους μέσω των social media.

Έπειτα από διάφορες ερωτικές περιπέτειες και γάμους που είχαν άδοξο τέλος, η Ντέμι Μουρ έχει καταλήξει σε ένα πολύτιμο συμπέρασμα: Προτού μπούμε στη διαδικασία να αγαπήσουμε βαθιά τον οποιονδήποτε άλλο, έχει μεγάλη σημασία να αγαπήσουμε τον εαυτό μας και να αγκαλιάσουμε τις δικές μας επιθυμίες.

Με πληροφορίες από brightside