Συνελήφθησαν στα Χανιά οι Ρουμάνοι «Μπόνι και Κλάιντ»

Εκείνη έκανε την πελάτισσα και εκείνος άρπαζε ένα ακριβό βραχιόλι σε κοσμηματοπωλείο στις Μοίρες.
screenshot

Ενα ζευγάρι Ρουμάνων είχε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς Ηρακλείου καθώς έμπαινε σε καταστήματα όπου η κοπέλα απασχολούσε τον υπάλληλο και ο άλλος άρπαζε κοσμήματα και άλλα τιμαλφή!

Με μελετημένες κινήσεις και απαράμιλλη άνεση, το ζευγάρι μπήκε το πρωί της Παρασκευής σε κοσμηματοπωλείο στις Μοίρες και σούφρωσαν ένα βραχιόλι από τη συνήθως κλειδωμένη βιτρίνα, που έμεινε για λίγα δευτερόλεπτα ανοιχτή.

Συνελήφθησαν λίγες ώρες αργότερα στα Χανιά, αφού είχαν προκαλέσει αναστάτωση και σε ένα καφενείο στην Αγία Βαρβάρα.

Τα βίντεο που ανήρτησε ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείου κ. Λευτέρης Κουνδουράκης είναι αποκαλυπτικά.

Η γυναίκα μπήκε πρώτη στο κατάστημα και προσποιούμενη ότι ενδιαφέρεται να αγοράσει σκουλαρίκια κράτησε απασχολημένο τον ιδιοκτήτη. Στη συνέχεια, στο κοσμηματοπωλείο μπήκε ένας άντρας φορώντας τραγιάσκα και μαύρα γυαλιά και με μεγάλη ψυχραιμία και γρήγορες κινήσεις έβγαλε το ρολόι από την προθήκη που είχε μείνει για λίγο ξεκλείδωτη.

Χωρίς να το βάλει στην τσέπη ή στην τσάντα του, που ήταν εσκεμμένα ανοιχτή, τοποθέτησε το βραχιόλι στο γραφείο του κοσμηματοπωλείου και μόνο μετά από λίγα λεπτά και ενώ είχε καθίσει στην καρέκλα “περιμένοντας” τη γυναίκα του, το πήρε και το έβαλε στην ανοιχτή του τσάντα.

Όπως είναι φυσικό, το ζευγάρι εξαφανίστηκε και αφού μπήκε σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο, που οδηγούσε κάποιο τρίτο άτομο, κατευθύνθηκαν προς το Ηράκλειο. Με την ίδια ψυχραιμία και άνεση, λίγα λεπτά αργότερα σταμάτησαν στην Αγία Βαρβάρα, 20 χλμ από τις Μοίρες, για να πιούν καφέ σε καφενείο της περιοχής. Ωστόσο, εκεί έστησαν ένα μεγάλο καβγά με τη σερβιτόρα και αφού την προσέβαλαν έφυγαν τάχα θυμωμένοι, χωρίς να πληρώσουν τους καφέδες!

Συνελήφθη το απόγευμα της Παρασκευής το ζευγάρι που έκλεψε κοσμηματοπωλείο το πρωί της Παρασκευής στις Μοίρες!

Σύμφωνα με πληροφορίες του Cretalive, το ζευγάρι έμενε σε κατάλυμα στην Κίσσαμο Χανίων. Μάλιστα, είχαν εισιτήρια με το πλοίο για να αναχωρήσουν το βράδυ της Παρασκευής όμως, οι αστυνομικοί τους πρόλαβαν!

Αστυνομικοί των Μοιρών κινητοποιήθηκαν άμεσα και μέσα από τις πινακίδες του ενοικιαζόμενου αυτοκινήτου, με βιντεοληπτικό υλικό που αξιοποίησαν και σε συνδυασμό με όλα τα στοιχεία που είχαν στην κατοχή τους, ζήτησαν τη συνδρομή των συναδέλφων τους στο Αστυνομικό Τμήμα Κισάμου και έφτασαν στη σύλληψη των δραστών.

Συνολικά, συνελήφθησαν 3 άτομα, 2 άντρες και 1 γυναίκα, από τη Ρουμανία, ηλικίας 45 ως 50 ετών.

Πηγή: ertnews, cretalive

Δημοφιλή