Ντέμι Μουρ: Με αγάπη από Σαντορίνη

Οι αναρτήσεις από κοινού με την κόρη της, Ράμερ Γουίλις, κι οι αντιδράσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
Ντέμι Μουρ και Ρούμερ Γουίλις
Ντέμι Μουρ και Ρούμερ Γουίλις
Instagram / demimoore

Στην Σαντορίνη παρέα με την κόρη της, Ράμερ Γουίλις, γιόρτασε την Ημέρα της Αμερικανικής Ανεξαρτησίας, 4η Ιουλίου η Ντέμι Μουρ και φρόντισε να το μοιραστεί με τους 2,3 εκατομμύρια ακόλουθούς της στο Instagram.

«Happy 4th from Santorini!», έγραψε στο λογαριασμό της στο εν λόγω μέσω κοινωνικής δικτύωσης η 58χρονη Ντέμι Μουρ - η οποία είναι προσκεκλημένη ελληνικής επιχειρηματικής οικογένειας με την οποία διατηρεί φιλικούς δεσμούς από την εποχή του γάμου της με τον Αστον Κούτσερ - εικονιζόμενη με την κόρη της με φόντο βραχώδες τοπίο του Κυκλαδίτικου νησιού.

Και η 32χρονη Ράμερ Γουίλις, ωστόσο, πρωτότοκη κόρη της Ντέμι Μουρ από τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις, φροντίζει να ποστάρει φωτογραφίες αλλά και στόρι από τις διακοπές τους στην Ελλάδα απολαμβάνοντας το γαλάζιο του Αιγαίου.

Οι φωτογραφίες της Ράμερ Γουίλις από τις διακοπές της ήρθαν μόλις τέσσερις ημέρες μετά από την απάντησή της σε όσους ανεφεραν ότι είναι «πολύ αδύνατη» σε νέες εικόνες που ανάρτησε στα social media ανέφερε η Page Six. Η ίδια απάντησε ότι μια «περίεργη γωνία» την κάνει να δείχνει «πιο μικρή» απ′ ότι είναι. Κατέστησε, ωστόσο, πολύ σαφές ότι το «body shaming» είναι κάτι που θα επιτρέψει στους λογαριασμούς της.

Δημοφιλή