Ντουέιν Τζόνσον: Ο κόσμος χρειάζεται έναν ήρωα και έχει τον «Black Adam»

Η νέμεσις του Shazam. Κυκλοφόρησε το πρώτο τρέιλερ.

Το πρώτο τρέιλερ της ταινίας «Black Adam» με πρωταγωνιστή τον Ντουέιν Τζόνσον κυκλοφόρησε από τη Warner. «Αυτό το παθιασμένο πρότζεκτ έχει γίνει το DNA μου και η ιεραρχία της εξουσίας στο σύμπαν της DC θα αλλάξει», έγραψε ο «The Rock» στο Twitter: «Ο κόσμος χρειάζεται έναν ήρωα και έχει τον Black Adam». Άλλωστε, έχουν περάσει δεκαπέντε χρόνια από τότε που ο Τζόνσον άρχισε πρώτη φορά τις συζητήσεις για να παίξει τον Black Adam της DC.

Σύμφωνα με το κόμικ, ο Black Adam γεννήθηκε σκλάβος στη φανταστική χώρα του Kahndaq κάποια στιγμή στο μακρινό παρελθόν, όπου έμεινε φυλακισμένος για 5000 χρόνια. «Ήμουν σκλάβος ως τον θάνατο μου. Μετά ξαναγεννήθηκα θεός. Ο γιος μου θυσίασε τη ζωή του για να με σώσει. Τώρα δεν σκύβω το κεφάλι σε κανέναν», ακούγεται να λέει στο τρέιλερ.

Την ταινία, που μας συστήνει τα μέλη της Justice Society of America, μία ομάδα σαν τη Justice League, σκηνοθετεί ο Ζομ Κολέ Σέρα και στο πλευρό του άτρωτου «Black Adam» είναι ο Πιρς Μπρόσναν στον ρόλο του Doctor Fate, ο Νόα Σεντίνεο, ο Άλντις Χοτζ και η Κουιντέσα Σουίντελ.

«Οι ήρωες δεν σκοτώνουν ανθρώπους», λέει ο Hawkman, «εγώ σκοτώνω», απαντά ο Black Adam.

Στο πρόσφατο συνέδριο του ComicCon 2022, ο Τζόνσον παραδέχθηκε ότι «αυτό είναι πραγματικά ένα όνειρό μου».

Το «Black Adam» έρχεται στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 21 Οκτωβρίου.