Ο Έλον Μασκ σχολίασε με ερωτικό σκίτσο του Μίλο Μανάρα τη...σχέση Τραμπ και Twitter

Ανάρτηση από τον δισεκατομμυριούχο.
via Associated Press

Με ένα σκίτσο του διάσημου Ιταλού σκιτσογράφου Μίλο Μανάρα σχολίασε ο δισεκατομμυριούχος και νυν επικεφαλής του Twitter, Έλον Μασκ, το ζήτημα της...σχέσης του Ντόναλντ Τραμπ με το Twitter.

Ο Τραμπ είπε το Σάββατο ότι δεν ενδιαφέρεται να επιστρέψει στο Twitter, αν και η επαναφορά του λογαριασμού του ήταν η επιλογή που επικράτησε σε online δημοσκόπηση του Μασκ: Λίγο πάνω από 15 εκατομμύρια χρήστες του Twitter ψήφισαν, με το 51,8% να τάσσονται υπέρ. «Ο λαός μίλησε. Ο Τραμπ θα αποκατασταθεί» έγραψε μετά ο Μασκ.

Ο Τραμπ είχε εκδιωχθεί από το Twitter για υποκίνηση βίας. Ο λογαριασμός του είχε πάνω από 88 εκατ. followers πριν το μπλοκάρισμά του στις 8 Ιανουαρίου 2021.

Ωστόσο ο ίδιος ο πρώην πρόεδρος είπε μέσω βίντεο ότι «δεν βρίσκει λόγο» όταν ερωτήθηκε σχετικά στο πλαίσιο της ετήσιας συνδιάσκεψης της Republican Jewish Coalition. Όπως υποτσήριξε, θα συνεχίσει στη νέα του πλατφόρμα, Truth Social, που, σύμφωνα με τον ίδιο, τα πάει «πολύ καλά».

Ο Μασκ από πλευράς του ανέβασε ένα σκίτσο του Μανάρα όπου απεικονίζεται ένας μοναχός να προσεύχεται ενώ μια γυναίκα του δείχνει τα απόκρυφά σημεία με ερωτική διάθεση- γράφοντας «Ντόναλντ Τραμπ» στον μοναχό και έχοντας το logo του Twitter στα απόκρυφα της γυναίκας. Επίσης, το σκίτσο συνόδευσε με τη φράση «και μη εισενέγκης ημάς εις πειρασμόν».

Πήγαινε στην αρχική σελίδα