ΔΙΕΘΝΕΣ
19/02/2020 12:34 EET | Updated 19/02/2020 12:34 EET

Ο Μπεν Άφλεκ εξομολογείται: «Μετανιώνω πικρά που χώρισα με την Τζένιφερ Γκάρνερ»

Μιλά για πρώτη φορά για το διαζύγιο, την μάχη του με τον αλκοολισμό και την καριέρα του.

Richard Shotwell/Invision/AP

Ο 47χρονος ηθοποιός και παραγωγός, σε συνέντευξη που έδωσε στους New York Times, μιλά για πρώτη φορά για τα προσωπικά του θέματα, το διαζύγιο, την μάχη του με τον αλκοολισμό και την καριέρα του. 

Ο Άφλεκ εξομολογήθηκε ότι ο αλκοολισμός και ο γάμος του που βρισκόταν υπό κατάρρευση, πυροδότησε πολύ άσχημες καταστάσεις τις χρονιές 2015 και 2016, με αποτέλεσμα την ίδια χρονιά το ζευγάρι να ανακοινώσει το διαζύγιό τους. 

Ο ηθοποιός και η Γκάρνερ έβγαιναν από το 2004 και παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο και έχουν μαζί 3 παιδιά: την Βιολέτ, 14 ετών, την Σεραφίνα, 11 ετών και τον Σάμουελ, 7 ετών. 

Ο Άφλεκ, μιλώντας στους Times, δήλωσε πως ακόμα μετανιώνει πικρά τον χωρισμό, αλλά έχει ξεπεράσει τα συναισθήματα της ντροπής. 

«Αυτό που μετανιώνω περισσότερο στη ζωή μου είναι αυτό το διαζύγιο. Η ενοχή είναι κάτι τοξικό. Δεν βγαίνει τίποτε θετικό από την ενοχή. Απλώς σε βυθίζει σε ένα τοξικό, αποκρουστικό συναίσθημα χαμηλής αυτοεκτίμησης».  

Star Max/IPx

Πλέον, ο ηθοποιός διανύει μια καλή περίοδο στην ζωή του και έχει μάθει από τα λάθη του. Περνώντας αρκετό χρόνο σε κέντρο αποκατάστασης και παλεύοντας για αρκετό καιρό με τις ενοχές του, τώρα ευχαριστεί την οικογένεια του και τους συναδέλφους του που του στάθηκαν στις δύσκολες στιγμές. 

Στην νέο αθλητικό δράμα που πρωταγωνιστεί «Ο Δρόμος της Επιστροφής» που πρόκειται να κυκλοφορήσει σύντομα, ο Άφλεκ βρίσκει πολλά κοινά στοιχεία με την ζωή του. 

Ο χαρακτήρας του στην ταινία είναι ένα πρώην αστέρι του μπάσκετ που προσπαθεί να επιστρέψει ως προπονητής στο πανεπιστήμιο που φοιτούσε, όταν ο εθισμός στο αλκοόλ του κόστισε τον γάμο του. 

Πηγή: HuffPost Australia