Ο Ντάνι ΝτεΒίτο υπογράφει κόμικ με την ιστορία του κακού Πιγκουίνου από το «Batman Returns»

Για την 80η επέτειο από την πρώτη εμφάνιση του στη σειρά Μπάτμαν.
REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
REUTERS/Mario Anzuoni (UNITED STATES - Tags: ENTERTAINMENT)
Mario Anzuoni via Reuters

Ο Ντάνι ΝτεΒίτο, ο οποίος υποδύθηκε (εξαιρετικά) τον «Πιγκουίνο» στην ταινία «Batman Returns» του 1992, πρόκειται να επαναλάβει τον ρόλο, αυτή τη φορά με τη μορφή κόμικ.

Ο ΝτεΒίτο περνάει από τη μεγάλη οθόνη στο χαρτί και γράφει μια ιστορία κόμικ με πρωταγωνιστή τον αντίπαλο του Μπάτμαν στο επερχόμενο επετειακό κόμικ DC Gotham City Villains Anniversary Giant #1, που θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο.

Με την ιστορία του «Πιγκουίνου» τιμάται η 80η επέτειος από την πρώτη εμφάνιση του κακού χαρακτήρα της σειράς «Batman».

Την εικονογράφηση αναλαμβάνει ο Νταν Μόρα, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία και αποκάλυψε ποια θα είναι η μορφή του «Πιγκουίνου».

Ο «Πιγκουίνος» (Penguin), από τους πιο εμβληματικούς κακούς στις περιπέτειες του Μπάτμαν, δημιουργήθηκε το 1941 για το «Detective Comics» #58 και έγινε αμέσως ένας από τους αγαπημένους χαρακτήρες των φαν. Στην ταινία «Batman Returns» στην οποία τον ενσάρκωσε ο Ντάνι ΝτεΒίτο ο χαρακτήρας έμοιαζε αρκετά σε πιγκουίνο, ενώ επίσης είχε βόμβες και διάφορα άλλα επικίνδυνα gadgets σε σχήμα πιγκουίνου.

Στη δημιουργική ομάδα για το DC Gotham City Villains Anniversary Giant #1 θα συμμετάσχουν και άλλοι γνωστοί δημιουργοί κόμικ, μεταξύ των οποίων Φίλιπ Κένεντι Τζόνσον, Στέφανι Φίλιπς, Τζόσουα Γουίλιαμσον, Στέφανι Φίλιπς.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ - ΜΠΕ, Collider

Δημοφιλή