Ο Ρόμπερτ Πάτινσον είναι ο νέος Μπάτμαν

Από το Twilight και τον Χάρι Πότερ... στον Ανθρωπο - Νυχτερίδα.
Jordan Strauss/Invision/AP

Το στούντιο παραγωγής ταινιών Warner Brothers ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ο Ρόμπερτ Πάτινσον θα υποδυθεί τον Μπάτμαν στην επερχόμενη τριλογία που θα σκηνοθετήσει ο Ματ Ριβς, σύμφωνα με τον ιστότοπο The Hollywood Reporter.

Το Variety επιβεβαίωσε ότι ο Πάτινσον συμφώνησε να αναλάβει το ρόλο του δημοφιλούς ανθρώπου - νυχτερίδα και μάλιστα, σύμφωνα με επίσημες πηγές, ο ηθοποιός ανταγωνιζόταν τον Νίκολας Χολτ (“X-Men”) μέχρι την τελική ανακοίνωση των στούντιο. Και οι δυο ηθοποιοί πέρασαν από δοκιμαστική οντισιόν για τους δημιουργούς.

Ο Ριβς, ο οποίος σκηνοθέτησε την πρόσφατη τριλογία «Planet of the Apes», ανέλαβε τη σκηνοθεσία των ταινιών Μπατμαν, όταν ο Μπεν Αφλεκ αποφάσισε να αποσυρθεί ως σκηνοθέτης από την ταινία «The Batman» το 2017.

Κι ενώ δεν γνωρίζουμε ακόμα περισσότερες πληροφορίες όσον αφορά το σενάριο των νέων ταινιών, ο Ριβς σε συνέντευξή του τον Ιανουάριο στο Hollywood Reporter είπε ότι: «Δεν μπορείς να έχεις τον Μπατμαν χωρίς αντίπαλο, χωρίς έναν κακό χαρακτήρα. Θα υπάρξει μια σειρά ”κακών”».

Η προπαραγωγή της ταινίας θα ξεκινήσει προς τα τέλη του καλοκαιριού, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα κάποια ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το κείμενο αυτό αρχικά δημοσιεύτηκε στην Αμερικανική έκδοση της HuffPost και αποδόθηκε στα ελληνικά.

Δημοφιλή