Ο Τομ Μπρέιντι ανακοίνωσε ότι παίρνει διαζύγιο από τη Ζιζέλ Μπούντχεν, μετά από 13 χρόνια γάμου

Οι φήμες για το διαζύγιο του Τομ Μπρέιντι με τη Ζιζέλ Μπούντχεν επιβεβαιώθηκαν.
Taylor Hill via Getty Images

Η Ζιζέλ Μπούντχεν, το παγκοσμίου φήμης σούπερ μόντελ και ο σύζυγός της Τομ Μπρέιντι, επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl, που παίζει επί του παρόντος στους Tampa Bay Buccaneers, έδωσαν τέλος στν έγγαμο βίο τους ύστερα από 13 χρόνια γάμου.

Ο Τομ Μπρέιντι ήταν αυτός που θέλησε να βάλει τέλος στις φήμες και να ενημερώσει για την απόφαση που πήρε από κοινού με τη μητέρα των παιδιών του.

«Τις τελευταίες ημέρες, η σύζυγός μου κι εγώ ολοκληρώσαμε τις διαδικασίες για το διαζύγιό μας, μετά από δεκατρία (13) χρόνια γάμου. Φτάσαμε από κοινού σε αυτή την απόφαση με ευγνωμοσύνη για τα χρόνια που περάσαμε μαζί.

Είμαστε ευλογημένοι γιατί έχουμε τα υπέροχα παιδιά μας, τα οποία θα συνεχίσουν να είναι το επίκεντρο του κόσμου μας, με κάθε τρόπο. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε μαζί ως γονείς για να είμαστε σίγουροι πως λαμβάνουν την αγάπη και την προσοχή που τους αξίζει.

Φτάσαμε στην απόφαση για την έκδοση του διαζυγίου μετά από πολύ σκέψη.

Κάτι τέτοιο είναι, φυσικά, επώδυνο και δύσκολο, όπως είναι για πολύ κόσμο που περνάει το ίδιο πράγμα σε όλο τον πλανήτη. Ευχόμαστε τα καλύτερα στον άλλον, αναζητώντας τα επόμενα κεφάλαια της ζωής μας.

Θα σας παρακαλούσαμε να υπάρχει ιδιωτικότητα και σεβασμός καθώς ψάχνουμε να βρούμε τι θα προκύψει για μας τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες.

Σας ευχαριστούμε».

.
.
Instagram

Η απόφαση του Μπρέιντι όμως να ανακαλέσει την απόφασή του να εγκαταλείψει την ενεργό δράση και να συνεχίσει για τουλάχιστον άλλη μία σεζόν, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι στη σχέση τους.

Το διάσημο μοντέλο είχε αφήσει για λίγα χρόνια στην άκρη τις πασαρέλες και τις φωτογραφήσεις κι είχε φροντίσει να αφοσιωθεί στην οικογένειά της.

Ωστόσο, φαίνεται πως ήταν μόνο εκείνη που έβαλε τα «θέλω» της σε δεύτερη μοίρα.

Ήρθε λοιπόν, κι η σειρά της Ζιζέλ να επιστρέψει στο... «πεδίο μάχης» της, αποφασίζοντας να κάνει το μεγάλο «come back» στο μόντελινγκ.

«Έκανα το καθήκον μου, το οποίο ήταν να είμαι εκεί για τον Τομ. Μετακόμισα στη Βοστόνη και επικεντρώθηκα στο να δημιουργήσω ένα περιβάλλον αγάπης για να μεγαλώσουν τα παιδιά μου και να είμαι εκεί για να τον υποστηρίξω και να στηρίξω τα όνειρά του. Βλέποντας τα παιδιά μου να πετυχαίνουν και να γίνονται οι όμορφοι μικροί άνθρωποι που είναι, βλέποντας εκείνον να πετυχαίνει και να νιώθει ολοκληρωμένος από την καριέρα του, αυτό με κάνει ευτυχισμένη. Σε αυτό το σημείο της ζωής μου αισθάνομαι ότι έχω κάνει καλή δουλειά σε αυτό», δήλωσε στο Elle.

Δημοφιλή