Συζυγικά προβλήματα για την Ζιζέλ: Με τον σύζυγό της Τομ Μπρέιντι ζουν χωριστά αναφέρει το CNN

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το 2009 φαίνεται πως διανύει ένα δύσκολο διάστημα.
Τον Μάιο του 2019 σε γκαλά μόδας στη Νέα Υόρκη
Τον Μάιο του 2019 σε γκαλά μόδας στη Νέα Υόρκη
via Associated Press
Η Ζιζέλ, το παγκοσμίου φήμης σούπερ μόντελ και ο σύζυγός της Τομ Μπρέιντι, επτά φορές πρωταθλητής του Super Bowl, που παίζει επί του παρόντος στους Tampa Bay Buccaneers, αντιμετωπίζουν «συζυγικά ζητήματα», σύμφωνα με πηγή κοντά στο ζευγάρι.
Οι δυο τους αυτή τη στιγμή «ζουν χωριστά», είπε στο CNN άλλη πηγή από το στενό φιλικό περιβάλλον του μοντέλου.
Το CNN επικοινώνησε με εκπροσώπους και των δύο πλευρών. Ο Μπρέιντι, 45, είχε αποσυρθεί από το NFL (επαγγελματικό αμερικανικό ποδόσφαιρο) τον Φεβρουάριο, για να αλλάξει λίγο αργότερα την απόφαση του. Σύμφωνα με τον προπονητή του, Τοντ Μπόουλς, πήρε άδεια 11 ημερών από τις προπονήσεις τον Αύγουστο για να «ασχοληθεί με προσωπικά θέματα».
Σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Elle που δημοσιεύτηκε αυτήν την εβδομάδα, η Μπούντχεν, 42, είπε ότι είχε «ανησυχίες» για την επιστροφή του συζύγου της στο γήπεδο μετά την αρχική απόφαση να αποσυρθεί τον περασμένο χειμώνα.
«Είναι ένα πολύ βίαιο άθλημα και έχω τα παιδιά μου και θα ήθελα να είναι περισσότερο παρών», δήλωσε μεταξύ άλλων η Μπούντχεν στο δημοσίευμα.
Το ζευγάρι μετά τη νίκη της ομάδας του Μπρέιντι στο Σούπερ Μπόουλ τον Φεβρουάριο του 2021.
Το ζευγάρι μετά τη νίκη της ομάδας του Μπρέιντι στο Σούπερ Μπόουλ τον Φεβρουάριο του 2021.
Mike Ehrmann via Getty Images

«Σίγουρα είχα αυτές τις συζητήσεις μαζί του ξανά και ξανά. Αλλά τελικά, αισθάνομαι ότι όλοι πρέπει να πάρουν μια απόφαση που λειτουργεί [για τους ίδιους]. Πρέπει επίσης να ακολουθήσει αυτό που τον κάνει χαρούμενο.»Στο podcast του «Let’s Go!» με συν-οικοδεσπότη τον Tζιμ Γκρέι την Τρίτη, ο Μπρέιντι αναφέρθηκε στον αντίκτυπο των δεκαετιών που έπαιζε στο Αμερικανικό Επαγγελματικό Ποδόσφαιρο σε σχέση με τις προτεραιότητές του.

«Δεν έχω κάνει Χριστούγεννα εδώ και 23 χρόνια και δεν έχω γιορτάσει ημέρα των Ευχαριστιών εδώ και 23 χρόνια, δεν έχω γιορτάσει γενέθλια με ανθρώπους που με νοιάζουν και έχουν γεννηθεί από τον Αύγουστο έως τα τέλη Ιανουαρίου. Και δεν μπορώ να είμαι σε κηδείες και δεν μπορώ να είμαι σε γάμους», είπε ο Μπρέιντι στον Γκρέι.

«Νομίζω ότι έρχεται ένα σημείο στη ζωή σου που λες: «Ξέρεις τι; Έχω χορτάσει και φτάνει, είναι ώρα να συνεχίσω, να περάσω σε άλλες φάσεις της ζωής.»

Μένει να φανεί αν το ζευγάρι θα καταφέρει να τηρήσει τις ισορροπίες μεταξύ της προσωπικής και οικογενειακής ευτυχίας και της επαγγελματικής καταξίωσης.

Με πληροφορίες από CNN.

Δημοφιλή