Οκλαχόμα: Τραγουδιστής της κάντρι 37 ετών πέθανε στον ύπνο λίγες ώρες μετά τον γάμο του

Η αιτία του θανάτου του δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.
.
.
Facebook

Ο τραγουδιστής και συνθέτης της κάντρι από την Οκλαχόμα των ΗΠΑ, Τζέικ Φλιντ πέθανε στον ύπνο του, λίγες ώρες μετά τον γάμου. Ήταν 37 ετών.

Ο μουσικός πέθανε το βράδυ του Σαββάτου (26/11) και η αιτία του θανάτου του δεν έχει ακόμη προσδιοριστεί.

Ο Φλιντ και η Μπρέντα αντάλλασσαν όρκους αιώνιας αγάπης λίγες ώρες πριν το Σάββατο. Ακολούθησε ο τραγικός χαμός του την ώρα που κοιμόταν, σύμφωνα με το The Oklahoman.

Η χήρα έγραψε σε ανάρτησή της την Τρίτη (29/11): «Θα έπρεπε να κοιτάμε τις φωτογραφίες του γάμου, όμως τώρα πρέπει να διαλέξω ρούχα για να θάψω τον άντρα μου. Οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να αισθάνονται τόσο πόνο» και πρόσθεσε: «Η καρδιά μου έχει φύγει και χρειάζομαι να γυρίσει πίσω. Δεν αντέχω άλλο. Τον χρειάζομαι εδώ».

Το σοκ ήταν μεγάλο στη μουσική κοινότητα της Οκλαχόμα καθώς διαδόθκε η είδηση για τον ξαφνικό και πρόωρο θάνατό του, σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο επί χρόνια φίλος του Φλιντ, Κλιφ Ντόγιαλ, επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου του τραγουδιστή.

«Δεν ήταν μόνο πελάτης, ήταν ένας αγαπημένος φίλος. Όπως μπορείτε να δείτε από τα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αγαπήθηκε από όλους. Έκανε τους πάντες να γελούν και τους έκανε να νιώθουν ευπρόσδεκτοι», είπε ο Ντόγιλ και πρόσθεσε: «Ήταν πρεσβευτής της μουσικής των Red Dirt της Οκλαχόμα».

Η μάνατζερ του Φλιντ, Μπρέντα Κλάιν, ανακοίνωσε τον θάνατό του με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Δημοφιλή