ΔΙΕΘΝΕΣ
14/12/2018 12:28 EET | Updated 14/12/2018 12:39 EET

ΗΠΑ: Νόμιζε πως ο πατέρας του εξαφανίστηκε - μέχρι που άρχισε να σκάβει

Η εξαφάνιση του πατέρα του τον βασάνιζε επί χρόνια.

youtube

Το 1961 ο Τζορτζ Κάρολ είχε μόλις μετακομίσει με την γυναίκα και τα παιδιά του στο νέο τους σπίτι, όταν ξαφνικά μία μέρα ο πατέρας εξαφανίστηκε, χωρίς κανείς να ξέρει τι του είχε συμβεί. «Έφυγε να πάει κάπου» έλεγε η μητέρα.

Αυτό όμως δεν ήταν αρκετό για να πείσει τον βενιαμίν της οικογένειας Μίτσελ Κάρολ ότι ο πατέρας του είναι κάπου μακριά. Κανένας άλλωστε μετά από τόσα χρόνια δεν είχε το παραμικρό ίχνος από εκείνον. Ούτε συγγενείς, ούτε φίλοι, ούτε γείτονες.

Ο Μίτσελ ήταν πεπεισμένος ότι η λύση του μυστηρίου βρισκόταν στο υπόγειο του σπιτιού τους. Εκεί ξεκίνησε να ψάχνει, φτάνοντας στο σημείο να γκρεμίζει τοίχους και να σκάβει το έδαφος. Χρησιμοποίησε ραντάρ διείσδυσης εδάφους για να αρχίσει μόνος του τις ανασκαφές.

Οι κόποι του – και το προαίσθημά του – επιβεβαιώθηκαν. Εντοπίστηκε ένας ανθρώπινος σκελετός. Η επιστήμη της Βιολογίας - μέσω τεστ DNA -  ήρθε να ενισχύσει την πίστη του ότι ο σκελετός που ανακάλυψε ήταν του πατέρα του.

«Στο μυαλό μου, πάντα θεωρούσα ότι θα έβρισκα κάτι τέτοιο. Είμαι χαρούμενος που τελείωσε και δεν θα χρειαστεί να γκρεμίσω άλλο το σπίτι μου. Είμαι χαρούμενος που ο πατέρας μου δεν εξακολουθεί να είναι εξαφανισμένος. Νιώθω ότι έχει αποδοθεί δικαιοσύνη», είπε στην Washington Post μεταξύ άλλων.

Οι αρχές πλέον διερευνούν την υπόθεση της ανθρωποκτονίας. Πρόθεση του Μίτσελ είναι να μεταφερθεί ο πατέρας του σε κάποιο νεκροταφείο, έστω και μετά από 60 χρόνια.

Sponsored Post