Ορλάντο Μπλουμ: Μίλησε ανοιχτά για το ότι η συνύπαρξη με την Κέιτι Πέρι δεν είναι εύκολη υπόθεση

«Δεν καταλαβαίνω πάντα τα "χωράφια της" και ούτε εκείνη τα δικά μου». Δύο διαδημότητες κάτω από μία στέγη ίσως είναι πολλές... και είναι και η Μιράντα Κέρ.
Φωτογραφία αρχείου.
Φωτογραφία αρχείου.
Jon Kopaloff via Getty Images

Ο Ορλάντο Μπλουμ και η Κέιτι Πέρι άρχισαν να βγαίνουν για πρώτη φορά το 2016 μετά από ένα afterparty για τις Χρυσές Σφαίρες. Χώρισαν για λίγο το 2017, αλλά αναζωπύρωσαν τον έρωτά τους τον επόμενο χρόνο.

Το ζευγάρι - που αρραβωνιάστηκε το 2019 και απέκτησε μια κόρη, την Daisy-Dove, το 2020 - δείχνει συχνά στιγμιότυπα της κοινής του ζωής στο Instagram. Ωστόσο, σε μια νέα συνέντευξη, ο Ορλάντο ήθελε να τονίσει ότι η σχέση τους δεν είναι πάντα ομαλή — ιδιαίτερα με δύο δημιουργούς κάτω από την ίδια στέγη.

Ο σταρ των Πειρατών της Κραϊβικής μίλησε για το πώς αυτός και η Κέιτι– την οποία αναφέρει ως «μαμά και σύντροφος ζωής» – συνδυάζουν τη σχέση τους με την καριέρα τους στην υποκριτική και τη μουσική.

«Είμαστε σε δύο πολύ διαφορετικούε χώρους», είπε, προτού προσθέσει ότι το τρέξιμο σε διαφορετικούς κύκλους μπορεί να έχει τις παγίδες του.

«Το χωράφι της δεν είναι ένα χωράφι που αναγκαστικά καταλαβαίνω, και νομίζω ότι το δικό μου χωράφι δεν είναι κα΄τι απαραίτητα που καταλαβαίνει εκείνη. Μερικές φορές τα πράγματα είναι πραγματικά, πραγματικά, πραγματικά, απαιτητικά. Δεν θα πω ψέματα.»

Αποκαλύπτοντας λίγο περισσότερα για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν μαζί, ο Ορλάντο είπε ότι ο ίδιος και η Κέιτι «μαχόμαστε σίγουρα με τα συναισθήματα και τη δημιουργικότητά μας», προτού ξεκαθαρίσει ότι πρόκειται για μια σύγκρουση για την οποία είναι τελικά πολύ ευγνώμων.

«Νομίζω ότι γνωρίζουμε και οι δύο πόσο ευλογημένοι είμαστε που συνδεθήκαμε μοναδικά με τον τρόπο που το κάναμε τη στιγμή που το κάναμε, και σίγουρα δεν υπάρχει ποτέ βαρετή στιγμή», είπε.

Και η τέχνη της ισορροπίας δεν αφορά μόνο την καριέρα τους, καθώς ο Ορλάντο αποδεικνύεται ότι είναι παρών και για τα παιδιά που έχει με την πρώην σύζυγό του, Μιράντα Κερ.

Ο Ορλάντο και η Μιράντα έμειναν παντρεμένοι από το 2010 έως το 2013 και έχουν έναν 12χρονο γιο , τον Φλιν. Στη δεκαετία από τον χωρισμό τους, ο Ορλάντο Μπλουμ και η Μιράντα Κερ - που παντρεύτηκε τον επιχειρηματία Έβαν Σπίγκελ το 2017 - διατήρησαν στενό δεσμό, ο οποίος φαινόταν να δυναμώνει μόλις η Κέιτι Πέρι ήρθε στη ζωή του ηθοποιού

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης της σε podcast το 2021, η Μιράντα Κερ θυμήθηκε ότι συνάντησε την τραγουδίστρια για πρώτη φορά αφότου άρχισε να βγαίνει με τον Ορλάντο Μπλουμ, λέγοντας ότι «απλώς συνεννοηθήκαμε αμέσως».

«Είδα πώς ήταν με τον Φλιν. Ήταν πολύ παιχνιδιάρα με τον Φλιν. Δεν προσπαθούσε να γίνει η μαμά του. Ήταν απλώς φιλική και διασκεδαστική, και αυτό είναι το μόνο που μπορείς να ζητήσεις», είπε, συνεχίζοντας να ισχυρίζεται ότι μάλλον αγαπούσε την Κέιτι περισσότερο από τον πρώην της.

«Πάμε διακοπές μαζί. Γιορτάζουμε όλα τα σημαντικά μαζί… Την αγαπώ», είπε. «Εννοώ, θα ήταν ασφαλές να πω ότι την αγαπώ περισσότερο από τον μπαμπά του Φλιν».

Από την πλευρά της, η Κέιτι έχει μιλήσει με παρόμοια αγάπη και στοργή για την Κερ - τόσο ώστε να την τιμήσει σε τελετή απονομής βραβείων στο Λος Άντζελες μόλις τον περασμένο μήνα.

«Είμαι τόσο ευγνώμων για τη μοντέρνα ”ανάμεικτη” οικογένειά μας. Είναι σαν να απέκτησα μια άλλη αδερφή, μια με την οποία συνήθως συμφωνώ στις οικογενειακές συζητήσεις»,έχει δηλώσει μεταξύ άλλων η Κέιτι Πέρι.

Με πληροφορίες από buzfeednews.com

Δημοφιλή