Κέιτι Πέρι-Μιράντα Κερ: Η πρώην και η νυν του Ορλάντο Μπλουμ αγκαλιά στο κόκκινο χαλί

Έφεραν τη Σουηδία στο Λος Άντζελες.

Η Κέιτι Πέρι και η Μιράντα Κερ δίνουν γροθιά στην απαρχαιωμένη αντίληψη που θέλει την πρώην και τη νυν συζύγο ενός άντρα να είναι ορκισμένες εχθροί, με μια κοινή εμφάνιση τους στο Λος Άντζελες.

Οι δύο γυναίκες απόλαυσαν μια βραδινή έξοδο στα πλαίσια του G’Day USA Arts Gala του 2023, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Skirball, προκειμένου να τιμήσει τους Αυστραλούς που κατέχουν εξέχουσα θέση στη βιομηχανία του θεάματος των ΗΠΑ.

Πριν από την τελετή, οι δύο γυναίκες πόζαραν χαμογελαστές στους φωτογράφους στο κόκκινο χαλί. Η φιλία τους έχει αιφνιδιάσει τους θαυμαστές και τα μέσα ενημέρωσης, δεδομένου ότι η Κέιτι Πέρι, 13 φορές υποψήφια για Grammy, είναι αρραβωνιασμένη με τον πρώην σύζυγο της Κερ, Oρλάντο Μπλουμ.

Monica Schipper via Getty Images
Steve Granitz via Getty Images

«Τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης θα ήθελαν να μας δουν να παλεύουμε στη λάσπη, ωστόσο αναμεσά μας υπάρχει πολλή αγάπη, γιατί η Mιράντα είναι ένα αξιαγάπητο πλάσμα. Είναι σαν να απέκτησα μια ακόμα αδερφή», δηλώνει η Πέρι στους δημοσιογράφους, ενώ προρσθέτει ότι αισθάνεται ευγνώμων για την σύγχρονη μικτή οικογένειά που έχουν συνδημιουργήσει οι δυο τους και ο Ορλάντο Μπλουμ.

Άλλωστε, η Πέρι και η Κερ, έχουν εκφράσει και στο παρελθόν τον κοινό τους θαυμασμό, τόσο στις συνεντεύξεις τους, όσο και στα προφίλ που διατηρούν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

JC Olivera via Getty Images

«Λατρεύω την Kέτι και είμαι πανευτυχής που ο Ορλάντο βρήκε κάποια που τον κάνει τόσο χαρούμενο, γιατί στο τέλος της ημέρας, για τον Φλιν, το να έχει έναν ευτυχισμένο πατέρα και μια ευτυχισμένη μητέρα είναι το πιο σημαντικό πράγμα», είχε δηλώσει από την πλευρά της η Κερ σε συνέντευξή της στο «The Drew Barrymore Show», το 2020.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα