Παρενόχλησε αθλήτρια του Μουάι Τάι και αυτή απάντησε με κλωτσιές και μπουνιές

Ο κακομοίρης δεν ήξερε. Προφανώς αγνοούσε ότι η 25 ετών γυναίκα έπαιρνε μέρος από 13 ετών σε αγώνες Μουάι Τάι
.
.
Youtube

Την λάθος γυναίκα αποφάσισε να παρενοχλήσει ο 35 ετών Τσαϊναρόνγκ Μαριζάν στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης, τα ξημερώματα της Κυριακής 6 Φεβρουαρίου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Μαριζάν ζήτησε από την Παρεπλόϊ Σαεάϊα το τηλέφωνό της, πράγμα που η ίδια τού αρνήθηκε ευγενικά. Οι δυο τους, μαζί με τις παρέες τους έτρωγαν στον εξωτερικό χώρο ενός εστιατορίου.

Ενώ διασκέδαζαν ο Μαριζάν ήθελε να τσουγκρίσει το ποτήρι του με την Σαεάϊα η οποίο όμως δεν ήταν θετική να προχωρήσει στη γνωριμία και να δώσει τον αριθμό του τηλεφώνου της.

Ο Μαριζάν δεν αντιμετώπισε καλά την απόρριψη της γυναίκας, αφού γέμισε ένα ποτήρι με μπίρα και, την ώρα που αυτή καθόταν και έτρωγε αμέριμνη, τής το άδειασε στο κεφάλι και προσπάθησε να φύγει.

Ο κακομοίρης δεν ήξερε. Προφανώς αγνοούσε ότι η 25 ετών γυναίκα έπαιρνε μέρος από 13 ετών σε αγώνες Μουάι Τάι και μάλιστα έχει κερδίσει δεκάδες επαγγελματικούς εθνικούς τίτλους.

Η νεαρή Ταϊλανδή πήδηξε με μανία από τη θέση της και φώναξε: «Πάμε αν είσαι τόσο σκληρός». Συνειδητοποιώντας το σοβαρό λάθος του, ο Μαριζάν άρχισε να οπισθοχωρεί και έφυγε γρήγορα από το εστιατόριο, αλλά η Σαεάϊα δεν θα τον άφηνε έτσι. Τον κυνήγησε και του έδωσε μια κλωτσιά στα πόδια και το σώμα του, παρά το ότι τη συγκρατούσαν, ενώ κάποια στιγμή του κατάφερε και μια μπουνιά.

«Ήμουν θυμωμένη γιατί μου επιτέθηκε ρίχνοντας το ποτό του στο κεφάλι μου. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να ταπεινώνει εμένα ή οποιονδήποτε άλλον έτσι. Υπερασπιζόμουν τον εαυτό μου» είπε στο Thai PBS και ενθάρρυνε τις γυναίκες να μάθουν αυτοάμυνα. Είπε μάλιστα πως προπονεί και άλλες γυναίκες.

«Νομίζω ότι η αυτοάμυνα είναι σημαντική για τις γυναίκες», είπε η Παρεπλόϊ Σαεάϊα: «Αν και εμείς οι γυναίκες μπορεί να μην είμαστε σωματικά πιο δυνατές από τους άνδρες, τουλάχιστον έχουμε ικανότητες αυτοάμυνας. Όταν αντιμετωπίζουμε τέτοιες καταστάσεις, τουλάχιστον μπορεί να μας βοηθήσει να προστατευτούμε, ειδικά όταν συναντάμε εγκληματίες».

Τα πλάνα από το περιστατικό διέρρευσαν και ο Μαριζάν απολύθηκε από τον εργοδότη του, το πεντάστερο ξενοδοχείο Swissotel - ενώ η αστυνομία ενεπλάκη και επέβαλε πρόστιμο και στους δύο.

Πηγή: Dailymail

Δημοφιλή