Πάτρα: Επτά συλλήψεις για ληστείες και κλοπές - Ποια η σχέση με τη 17Ν

Τα στελέχη της Ασφάλειας εντόπισαν στα σπίτια των κατηγορουμένων δυο πιστόλια, γραμμάρια δυναμίτιδας, αλλά και υδροπονικές καλλιέργειες κάνναβης.
.
.
EUROKINISSI

Έξι άνδρες και μια γυναίκα συνέλαβαν την Τετάρτη, 18 Iανουαρίου τα στελέχη της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πάτρας σε μια επιχείρηση, η οποία ξεκίνησε τα ξημερώματα στην ευρύτερη περιοχή της Αχαϊκής πρωτεύουσας, για την εξάρθρωση σπείρας κακοποιών. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήδη οι αστυνομικοί έχουν ταυτοποιήσει τους συλληφθέντες για τρεις ληστείες σε τράπεζες, άλλες τρεις σε υποκαταστήματα των ΕΛ.ΤΑ και μια σε σούπερ μάρκετ από το 2020. Κατά τος έρευνες τα στελέχη της Ασφάλειας εντόπισαν στα σπίτια των κατηγορουμένων δυο πιστόλια, γραμμάρια δυναμίτιδας, αλλά και υδροπονικές καλλιέργειες κάνναβης και έχουν σχηματίσει σε βάρος τους δικογραφία για ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, παράβαση του νόμου περί όπλων και εκρηκτικών υλών, αλλά και για ναρκωτικά.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας 28χρονος, ο οποίος είναι γιος 57χρονου που έχει καταδικαστεί για συμμετοχή στην τρομοκρατική οργάνωση «17 Νοέμβρη» και αποφυλακίστηκε το 2010. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι περισσότεροι από τους κατηγορούμενους έχουν συλληφθεί στο παρελθόν για επεισόδια του αντιεξουσιαστικού χώρου.

Δημοφιλή