Πουέρτο Ρίκο: Περιοριστιά μέτρα εναντίον του Ρίκι Μάρτιν

Μετά από καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία. Αρνείται τις κατηγορίες ο ποπ σταρ.
Ο Ρίκι Μάρτιν ποζάρει στους φωτογράφους κατά την άφιξή του στην πρεμιέρα της ταινίας «Elvis» στο 75ο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου, Κάννες, νότια Γαλλία, 25 Μαΐου 2022.
Ο Ρίκι Μάρτιν ποζάρει στους φωτογράφους κατά την άφιξή του στην πρεμιέρα της ταινίας «Elvis» στο 75ο διεθνές φεστιβάλ κινηματογράφου, Κάννες, νότια Γαλλία, 25 Μαΐου 2022.
via Associated Press

Δικαστής εξέδωσε ένταλμα περιοριστικών όρων κατά του Πορτορικανού σταρ της ποπ, Ρίκι Μάρτιν, ανακοίνωσε η αστυνομία το Σάββατο.

Το ένταλμα υπογράφηκε την Παρασκευή και οι αρχές επισκέφτηκαν μια πολυτελή γειτονιά στη βόρεια παράκτια πόλη Ντοράδο όπου ζει ο τραγουδιστής για να προσπαθήσουν να του το παραδώσουν, δήλωσε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας, Aξελ Βαλένσια στο Associated Press.

«Μέχρι τώρα, η αστυνομία δεν κατάφερε να τον βρει», είπε ο Βαλένσια.

Ο Μάρτιν αρνείται τις κατηγορίες. «Όταν τα αληθινά γεγονότα έρθουν στο φως για αυτό το θέμα, ο πελάτης μας Ρίκι Μάρτιν θα δικαιωθεί πλήρως», λέει η νομική ομάδα υπεράσπισής του.

Δεν έγινε αμέσως γνωστό ποιος ζήτησε τα περιοριστικά μέτρα. O Βαλένσια είπε ότι δεν μπορούσε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, επειδή η εντολή κατατέθηκε βάσει του νόμου του Πουέρτο Ρίκο για την ενδοοικογενειακή βία.

Η El Vocero, μια εφημερίδα του Πουέρτο Ρίκο, είπε ότι η εντολή αναφέρει ότι ο Μάρτιν και το άλλο μέρος είχαν σχέση για επτά μήνες. Το ζευγάρι χώρισε πριν από δύο μήνες, αλλά σύμφωνα με την καταγγελία ο Μάρτιν δεν αποδέχτηκε τον χωρισμό και εθεάθη να περιπλανάται κοντά στο σπίτι της πρώην σχέσης του τουλάχιστον τρεις φορές.

«Ο καταγγέλλων φοβάται για την ασφάλειά του», ανέφερε η εντολή, ανέφερε το El Vocero.

Ο Βαλένσια είπε ότι η εντολή απαγορεύει στον Μάρτιν να επικοινωνήσει ή να τηλεφωνήσει με το άτομο που την υπέβαλε και ότι η δικαστής θα αποφασίσει αργότερα σε μια ακρόαση εάν η εντολή πρέπει να παραμείνει σε ισχύ ή να αρθεί. Πρόσθεσε ότι συνήθως τέτοια εντάλματα ισχύουν για τουλάχιστον ένα μήνα.

Ο Βαλένσια σημείωσε ότι το άτομο που κατέθεσε αίτημα για περιοριστικούς όρους δεν επικοινώνησε με την αστυνομία, κάτι που θα είχε ως συνέπεια παρέμβαση εισαγγελέα για να καθορίσει εάν υπήρχαν αρκετά στοιχεία για να απαγγελθούν κατηγορίες. Μάλλον το αίτημα κατατέθηκε κατευθείαν στο δικαστήριο.

Δημοφιλή