Ρόδος: Επιχειρηματίας έβαλε 10 άτομα να ξυλοκοπήσουν εργαζόμενο

Τον έστειλε στο νοσοκομείο επειδή αρνήθηκε να δουλέψει γι’ αυτόν.
REDA&CO via Getty Images

Στον απόηχο του σάλου που έχει προκαλέσει η υπόθεση με το σερβιτόρο σε beach bar της Ρόδου μια άλλη σοκαριστική καταγγελία βλέπει το φως της δημοσιότητας με θύμα έναν άλλο εργαζόμενο ο οποίος δέχθηκε άγριο ξυλοδαρμό το βράδυ του Σαββάτου, στην Παλαιά Πόλη.

Συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, όλα ξεκίνησαν όταν ο νεαρός εργαζόμενος ο οποίος εργαζόταν σε εστιατόριο αρνήθηκε το αίτημα του διπλανού επιχειρηματία να πάει για να απασχοληθεί στη δική του επιχείρηση.

«Η άρνησή του αυτή είχε ως αποτέλεσμα ο επιχειρηματίας να στείλει 10 περίπου άτομα τα οποία και ξυλοκόπησαν τον νεαρό στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο” αναφέρει ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου.

Σήμερα, Δευτέρα, ο εργαζόμενος και ο πρόεδρος των ξενοδοχοϋπαλλήλων και Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου κ. Θανάσης Σταμούλης θα επισκεφθούν τον Εισαγγελέα για να καταθέσουν όλα τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει” καταλήγει ο κ. Εγγλέζος.

Η καταγγελία του προέδρου του Εργατικού Κέντρου Ρόδου

«Και νέο περιστατικό με ξυλοδαρμό εργαζομένου είχαμε εχθές το βράδυ στην παλιά πόλη της Ρόδου. Συγκεκριμένα νεαρός εργαζόμενος ο οποίος δούλευε σε εστιατόριο αρνήθηκε το αίτημα του διπλανού επιχειρηματία να πάει για να απασχοληθεί στη δική του επιχείρηση, με αποτέλεσμα ο “επιχειρηματίας” να στείλει 10 περίπου άτομα τα οποία και ξυλοκόπησαν τον νεαρό στέλνοντας τον στο νοσοκομείο, για το περιστατικό έχουμε ενημερωθεί μαζεύουμε όλα τα στοιχεία και την Δευτέρα θα επισκεφτούμε τον εισαγγελέα μαζί με τον πρόεδρο των ξενοδοχοϋπαλλήλων και αντιπρόεδρο του εργατικού κέντρου, Θανάση Σταμούλη», γράφει στην ανάρτησή του.

(με πληροφορίες από ΕΡΤ)

Δημοφιλή