Σε ψυχιατρική κλινική νοσηλεύεται ξανά η Σελίνα Γκόμεζ

Axelle/Bauer-Griffin via Getty Images

Η Σελίνα Γκόμεζ εισήχθη σε ψυχιατρική κλινική για να αντιμετωπίσει το άγχος και την κατάθλιψη, όπως αναφέρει το ENews.

«Η Σελίνα προσπαθούσε πολύ πρόσφατα ώστε να μπορέσει να παραμείνει συγκεντρωμένη στην καριέρα της, αλλά η υγεία της, την επηρέασε», εξηγεί κοντινή πηγή της δημοφιλούς τραγουδίστριας και ηθοποιού. «Αυτό το διάστημα γράφει νέα μουσική και μετακόμισε στο Όραντ Κάουντι της Καλιφόρνια για να αλλάξει τους ρυθμούς της καθημερινότητάς της και να αναπνεύσει καθαρό αέρα. Όμως με όλα τα προβλήματα στην ψυχική της υγεία, άρχισε να αισθάνεται πολύ καταπιεσμένη».

Σύμφωνα με τον ιστότοπο TMZ, όπου πρώτα δημοσιεύτηκε η είδηση, η Γκόμεζ υπέφερε από «συναισθηματικό ξέσπασμα», ενώ νωρίτερα νοσηλεύτηκε σε κλινική για εξετάσεις σχετικά με την ασθένεια συστηματικού ερυθηματώδους λύκου και τη μεταμόσχευση νεφρού που είχε κάνει πέρυσι.

Νωρίτερα αυτό το χρόνο, η τραγουδίστρια είχε ολοκληρώσει ένα θεραπευτικό πρόγραμμα διάρκειας δυο εβδομάδων στη Νέα Υόρκη για άγχος και κατάθλιψη. Αυτό το διάστημα, θεραπεύεται στην ίδια ψυχιατρική κλινική.

«Είχε μια πολύ δύσκολη χρονιά, κυρίως προς το τέλος και αποφάσισε ότι θέλει να περάσει κάποιο χρόνο, επικεντρωμένη στον εαυτό της. Όλα είναι γύρω από την καλή ψυχική υγεία της».

Πηγή: ENews