«Σύμπραξη Εκδίκησης»: Η στιγμή τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού σε τράπεζα στα Πετράλωνα (Βίντεο)

Η πυροδότηση εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα, είναι ένα από τα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται οι συλληφθέντες.
Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα
Βίντεο ντοκουμέντο από την στιγμή της τοποθέτησης εκρηκτικού μηχανισμού σε υποκατάστημα τράπεζας στα Πετράλωνα
ΣΚΑΙ/SCREENSHOT

Βίντεο ντοκουμέντο στο οποίο φαίνεται ο δράστης που τοποθέτησε βόμβα σε τράπεζα στα Πετράλωνα στις 25 Ιανουαρίου, έρχεται στο φως.

Το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της κάμερας δείχνει έναν άνδρα να κινείται προς το υποκατάστημα της τράπεζας και να αφήνει τον εκρηκτικό μηχανισμό, ο οποίος και πυροδοτήθηκε λίγο μετά.

Σύμφωνα με το ΣΚΑΪ, οι δράστες προσπάθησαν να παραβιάσουν η μεταλλική περίφραξη ασφαλείας και να τοποθετήσουν τον μηχανισμό, ο οποίος πυροδοτήθηκε λίγα λεπτά μετά τις 03:00 το πρωί προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές στην πρόσοψη του υποκαταστήματος.

Την ευθύνη είχε αναλάβει τρεις ημέρες μετά την έκρηξη η πρωτοεμφανιζόμενη οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης».

Για να προβούν στις συλλήψεις των προηγούμενων ημερών για συμμετοχή στην οργάνωση «Σύμπραξη Εκδίκησης», επεξεργάστηκαν το βιντεοληπτικό υλικό από τις κάμερες τις τράπεζας αλλά και πολλά ακόμα βίντεο μέσω των οποίων μπόρεσαν αν χαρτογραφήσουν το δρομολόγιο που ακολούθησαν και για να πάνε στο σημείο αλλά και μετά.

Δημοφιλή