Sotheby's Greece: Τριπλασιασμός πωλήσεων το 2018 - Ρεκόρ σε Μύκονο, Παξούς, Νάξο, Ίο

Κόντρα στην οικονομική κρίση, οι μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης για το real estate.
HuffPost Greece

Ως εξαιρετικός οιωνός για τις προοπτικές της αγοράς ακινήτων ερμηνεύονται τα ρεκόρ που κατέγραψε μέσα στο 2018 ο διεθνής οίκος Sotheby’s στην Ελλάδα, στον κλάδο του real estate.

Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Sotheby’s International Realty Affiliates LLC ανακοίνωσε για το 2018 την υψηλότερη ετήσια απόδοση στην ιστορία της, με τους συνεργάτες της να πετυχαίνουν συνολικό όγκο πωλήσεων που ξεπέρασε τα 112 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το γραφείο της Ελλάδας, παρουσίασε έναν από τους υψηλότερους ρυθμούς ανάπτυξης διεθνώς.

Η ομάδα της Sotheby's Greece
Η ομάδα της Sotheby's Greece
HuffPost Greece

Με αφορμή τη δημοσίευση των οικονομικών αποτελεσμάτων για τη χρήση 2018 ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Greece Sotheby’s International Realty κύριος Σάββας Σαββαϊδης πραγματοποίησε συνοπτική αναφορά και στα αποτελέσματα για την Ελλάδα:

«Έχοντας ολοκληρώσει μια χρονιά που χαρακτηρίστηκε από σκληρή και στοχευμένη δουλειά είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η Greece Sotheby’s International Realty τριπλασίασε στο 2018 τον όγκο πωλήσεών της σε σχέση με την προηγούμενη χρήση, εδραιώνοντας ουσιαστικά την ηγετική θέση της στην αγορά πολυτελών ακινήτων στην Ελλάδα. Μέσα σε μόλις 24 μήνες λειτουργίας, πετύχαμε τις υψηλότερες καταγεγραμμένες πωλήσεις που έχει πετύχει εταιρεία, στους Παξούς, στη Νάξο και την Ίο, ενώ κατά τη διάρκεια των τελευταίων 6 μηνών ολοκληρώσαμε τον υψηλότερο όγκο συμφωνιών για κατοικίες στη Μύκονο. Ταυτόχρονα, η Ρόδος και η Κέρκυρα σημείωσαν επίσης σημαντική αύξηση, ως αποτέλεσμα της διεθνούς στρατηγικής marketing που ακολουθήσαμε. Τα εξαιρετικά αποτελέσματα, τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και σε παγκόσμια κλίμακα, αποτελούν έμπρακτη επιβεβαίωση μιας επιχειρηματικής κουλτούρας που αναγνωρίζει τα συμφέροντα των πελατών μας ως το πιο πολύτιμο περιουσιακό μας στοιχείο. Με την αξιοποίηση της δύναμης του ονόματός μας, την οικοδόμηση μιας ισχυρής βασικής ομάδας νέων ταλέντων, συνεργαζόμενη με έμπειρους επαγγελματίες, και συνεχίζοντας να επιλέγουμε τα καλύτερα ακίνητα της χώρας, οδεύουμε προς ένα συναρπαστικό και φιλόδοξο 2019».

Υπό συνθήκες οικονομικής χρήσης το 2018, η Sotheby’s International Realty συνέχισε να αναπτύσσεται σε σημαντικές ευρωπαϊκές αγορές όπως αυτές της Ισπανίας, της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Σλοβακίας και της Ελβετίας. Ταυτόχρονα, μέσα στο ίδιο έτος, πραγματοποιήθηκε η πώληση των δικαιωμάτων της στην Κύπρο. Στην Ασία, νέα γραφεία εγκαινιάστηκαν στη Σρι Λάνκα και στην Ταϊλάνδη, ενώ συμφωνίες επέκτασης υπεγράφησαν στην Ινδονησία, στο Βιετνάμ και στις Μαλδίβες.

«Οι ειδικοί προέβλεπαν ότι το 2018 θα είναι μια χρονιά κατά την οποία η παγκόσμια μεσιτική αγορά θα κινηθεί υποτονικά» δήλωσε ο Philip White, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Sotheby’s International Realty Affiliates LLC. «Παρά τις όποιες προβλέψεις, οι εξαιρετικά στελεχωμένες εταιρείες και οι συνεργαζόμενοι πωλητές μας συνέχισαν να αποδίδουν στο μέγιστο των δυνατοτήτων τους, πετυχαίνοντας μια πραγματικά αξιοθαύμαστη ετήσια αύξηση πωλήσεων. Σκοπεύουμε να συνεχίσουμε με την ίδια δυναμική και το 2019 και να ενισχύσουμε το δίκτυο της Sotheby’s International Realty προσφέροντας καινοτόμα προϊόντα, εργαλεία και έρευνες που θα επιτρέπουν την κορυφαία εξυπηρέτηση στον τομέα μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Sotheby’s Greece: Aκίνητα για πλούσιους και υπερ-πλούσιους - Μύθοι και πραγματικότητα

Πήγαινε στην αρχική σελίδα