Στη Ρόδο για νεκροψία η σορός του παρουσιαστή Μάικλ Μόσλεϊ - Τι δείχνουν τα πρώτα στοιχεία

Η οικογένεια θα καταθέσει λίγα λουλούδια σήμερα στο σημείο που βρέθηκε η σορός του.
via Associated Press

Σε εξέλιξη βρίσκεται στην Ρόδο, η νεκροψία – νεκροτομή του γιατρού και δημοσιογράφου του BBC Μάικλ Μόσλεϊ, που εντοπίστηκε νεκρός στην Αγία Μαρίνα στην Σύμη, μετά απο πολυήμερη αναζήτηση, με τα αποτελέσματα να αναμένεται να φωτίσουν την αιτία θανάτου του.

Σύμφωνα με πληροφορίες η οικογένεια αναμένεται να καταθέσει λίγα λουλούδια σήμερα στο σημείο που βρέθηκε η σορός του, αλλά δεν θα επιτρέψει σε τηλεοπτικά συνεργεία να είναι στον τόπο της κατάθεσης λουλουδιών.

Η σύζυγος του Δρ Μόσλεϊ, Δρ Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ, μιλώντας στο BBC αναφέρθηκε στον «υπέροχο, αστείο, ευγενικό και λαμπρό» σύζυγό της λέγοντας «είχαμε μια απίστευτα τυχερή ζωή μαζί. Αγαπηθήκαμε πολύ και ήμασταν τόσο ευτυχισμένοι».

Ο ιατροδικαστής που βρέθηκε στην Σύμη λίγο μετά τον εντοπισμό του Μάικλ Μόσλεϊ το πρωί της Κυριακής (9/6) και εξέτασε το σώμα του απέκλεισε την εγκληματική ενέργεια, χωρίς να μπορέσει να διαπιστώσει περισσότερα, λόγω του ότι το πτώμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Τα ίχνη του 68χρονου είχαν χαθεί από την περασμένη Τετάρτη, με τις επίγειες και εναέριες έρευνες να έχουν επεκταθεί σε όλο το νησί, αφού δεν απέφερε αποτέλεσμα η σάρωση της ευρύτερης περιοχής της παραλίας Άγιος Νικόλαος. Ο Μάικλ Μόσλεϊ παραθέριζε στο νησί της Σύμης, είχε πάει για μπάνιο και επέστρεφε με τα πόδια από δυσπρόσιτη παραλία.

Ο Dr. Michael Mosley ήταν διάσημος στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκτός από τις εκπομπές και τα ντοκιμαντέρ ήταν αυτός που εφηύρε τη διαλειμματική νηστεία 5:2 αρκετά διαδεδομένη στη Βρετανία. Ήταν τακτικός συνεργάτης στην «ναυαρχίδα» της πρωινής ζώνης του ITV “This Morning” αλλά και σε άλλες εκπομπές του BBC.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι καταφθάνουν στη Σύμη από την Βρετανία και άλλα συγγενικά πρόσωπα του γιατρού και δημοσιογράφου του BBC.

Δημοφιλή