Σύμη: Τι λέει η σύζυγος του Μάικλ Μόσλεϊ για τις συνθήκες θανάτου του παρουσιαστή

Η μαρτυρία του υπεύθυνου του beach bar που τον κάλεσαν να επιβεβαιώσει την ύπαρξη σορού κοντά στην παραλία.
via Associated Press

Η σύζυγος του τηλεοπτικού και ραδιοφωνικού παρουσιαστή, Δρ Μάικλ Μόσλεϊ, που βρέθηκε νεκρός στη Σύμη μετά από 4 ημέρες αναζητήσεων, απέτισε φόρο τιμής στον άτυχο 67χροονο μετά την εύρεση της σορού του.

«Είναι καταστροφικό που έχασα τον Μάικλ, τον υπέροχο, αστείο, ευγενικό και λαμπρό σύζυγό μου», είπε η Δρ. Κλερ Μπέιλι Μόσλεϊ. Σύμφωνα με την ίδια, «έκανε μια απίστευτη ανάβαση, πήρε τη λάθος διαδρομή και κατέρρευσε εκεί που δεν μπορούσε να τον δει εύκολα η ομάδα αναζήτησης».

«Η οικογένειά μου και εγώ έχουμε παρηγορηθεί πάρα πολύ από την αγάπη που λαμβάνουμε από ανθρώπους από όλο τον κόσμο. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Μάικλ σήμαινε τόσα πολλά για τόσους πολλούς από εσάς. Παρηγορούμαστε για το γεγονός ότι σχεδόν τα κατάφερε».

Μέχρι τώρα έχει γίνει γνωστό ότι η σορός του 67χρονου εντοπίστηκε από προσεκτική εξέταση πλάνων συνεργείου της ΕΡΤ, μαζί με το οποίο βρισκόταν ο δήμαρχος του νησιού, Λευτέρης Παπακαλοδούκας.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων PA, μαζί με τους δημοσιογράφους βρισκόταν και ο μάνατζερ του beach bar της Αγίας Μαρίνας, ο οποίος κλήθηκε να επιβεβαιώσει ότι επρόκειτο για σορό.

«Με πήραν τηλέφωνο, μου είπαν ″Ξέρεις τι, είδαμε κάτι από μακριά, μπορείς να πας να ελέγξεις;″. Πήγα λοιπόν εκεί. Οταν λοιπόν ανέβηκα, είδα κάτι σαν σώμα» δήλωσε ο Ηλίας Τσαβαρής. Οι διασώστες έψαχναν την περιοχή καθημερινά με ελικόπτερα, πρόσθεσε.

Ο ιατροδικαστής εξέτασε τη σορό και η εκπρόσωπος της αστυνομίας Κωνσταντία Δημογλίδου είπε ότι έπρεπε να αποκλείσουν κάθε πιθανότητα εγκληματικής ενέργειας.

«Ο Μάικλ ήταν ένας περιπετειώδης άνθρωπος, είναι μέρος αυτού που τον έκανε τόσο ξεχωριστό. Είμαστε τόσο ευγνώμονες στους εξαιρετικούς ανθρώπους στη Σύμη που εργάστηκαν ακούραστα για να τον βρουν. Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους στο νησί, που δεν το είχαν καν ακούσει, εργάστηκαν από την αυγή μέχρι το σούρουπο χωρίς ερώτηση. Είμαστε επίσης πολύ ευγνώμονες στον Τύπο που μας αντιμετώπισε με μεγάλο σεβασμό. Αισθάνομαι τόσο τυχερή που έχω τα παιδιά μας και τους καταπληκτικούς φίλους μου. Πάνω από όλα, νιώθω τόσο τυχερή που είχα αυτή τη ζωή με τον Μάικλ» κατέληξε η σύζυγος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Πηγή: BBC

Δημοφιλή