Στρατηγικός στόχος η απόκτηση μεγάλων ξενοδοχειακών μονάδων για τον όμιλο Γρύλου

Στόχος η παροχή ενός ολοκληρωμένου και υψηλής ποιότητας τουριστικού προϊόντος.
Ο Γιάννης Γρύλος
Ο Γιάννης Γρύλος
IOGR

Εχοντας τη Sky Express προμετωπίδα, ο όμιλος του Γιάννη Γρύλου, σε συνέχεια της συνεργασίας που έχει αναπτύξει στον ξενοδοχειακό κλάδο μέσω της Hotel Brain, στην οποία διατηρεί στρατηγικό ποσοστό μετοχικής συμμετοχής, προχωρά στην απόκτηση μεγάλων ξενοδοχείων σε κορυφαίους ελληνικούς προορισμούς, με σκοπό την παροχή ενός ολοκληρωμένου και υψηλής ποιότητας τουριστικού προϊόντος.

Ο όμιλος IOGR εντάσσει την απόκτηση ξενοδοχειακών μονάδων με μεγάλο αριθμό δωματίων, στις περιοχές που καλύπτονται με αεροπορική σύνδεση, στο στρατηγικό πλάνο ανάπτυξής του για τα επόμενα έτη, συνεχίζοντας τη δυναμική του επέκταση στον κλάδο του τουρισμού.

«Στόχος του ομίλου μας είναι η ενίσχυση των συνεργειών που συμβάλλουν στη δημιουργία ακόμα μεγαλύτερης προστιθέμενης αξίας στο συνολικό τουριστικό προϊόν, ενώ παράλληλα η απόκτηση ξενοδοχειακών μονάδων μεγάλου όγκου έχει πλέον ενταχθεί στις άμεσες προτεραιότητές μας. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων του Ομίλου μας, επιτυγχάνουμε σημαντικές συνέργειες και οικονομίες κλίμακας, καθώς και βέλτιστη διαχείριση του επιχειρηματικού κινδύνου. Έτσι, μπορούμε να είμαστε προτιμητέος συνομιλητής σε συναλλαγές που αφορούν σε ξενοδοχειακά assets», αναφέρει ο Γιάννης Γρύλος, ιδρυτής και πρόεδρος του ομίλου IOGR.

Σημειώνεται ότι, η Hotel Brain είναι η μεγαλύτερη ελληνική ξενοδοχειακή εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται μέσω μακροπρόθεσμων μισθώσεων ξενοδοχείων. Σήμερα, έχει στο χαρτοφυλάκιο της περισσότερα από 100 ιδιόχρηστα ξενοδοχεία, ενώ για τη χρήση 2023 αναμένει ίδιο ξενοδοχειακό τζίρο άνω των 100 εκατ. ευρώ.

Δημοφιλή