«Τα Φιλαράκια»: Το σπέσιαλ τηλεοπτικό reunion έχει νέα ημερομηνία

Το χωρίς σενάριο επεισόδιο της επανένωσης θα σκηνοθετήσει ο Μπεν Γουίνστον.
NBC via Getty Images

Η πολυαναμενόμενη επανένωση της πιο διάσημης τηλεοπτικής συντροφιάς έχει νέα ημερομηνία.

Ο Μάθιου Πέρι, ο Τσάντλερ Μπινγκ στην δημοφιλή κωμική σειρά «Τα Φιλαράκια», επιβεβαίωσε στο twitter ότι θα γίνει τον Μάρτιο του 2021.

Η ανακοίνωση ότι 25 χρόνια μετά την προβολή του πρώτου επεισοδίου, οι έξι πρωταγωνιστές Τζένιφερ Ανιστον, Κόρτνεϊ Κοξ, Λίσα Κούντροου, Ντέιβιντ Σουίμερ, Ματ ΛεΜπλανκ και Μάθιου Πέρι θα βρεθούν ξανά μαζί στο πλατό, είχε προκαλέσει ενθουσιασμό.

Το σπέσιαλ τηλεοπτικό reunion επρόκειτο αρχικά να γίνει τον περασμένο Μάιο, ωστόσο η εξέλιξη της πανδημίας ήταν απαγορευτική. Στην πορεία δόθηκε νέα ημερομηνία, αλλά και αυτή -τον Αύγουστο του 2020- ακυρώθηκε.

NBC via Getty Images

«Το reunion των Friends προγραμματίζεται για τις αρχές Μαρτίου. Φαίνεται ότι θα έχουμε μια πολυάσχολη χρονιά. Και μου αρέσει αυτό!», έγραψε ο Μάθιου Πέρι στο twitter.

Το χωρίς σενάριο σπέσιαλ επεισόδιο θα σκηνοθετήσει ο Μπεν Γουίνστον, γνωστός από τη συνεργασία του με τον Τζέιμς Κόρντεν στο The Late, Late Show.

«Τα Φιλαράκια» άρχισαν να προβάλλονται το 1994 και συνέχισαν επί συνολικά δέκα σεζόν. Παραμένουν δε, μία από τις πιο αγαπημένες σειρές στην ιστορία της τηλεόρασης.