Κάιλι Μινόγκ, Σερ και Ρόμπι Γουίλιαμς σε ένα τραγούδι για τα παιδιά που έχουν ανάγκη

Το «Stop Crying Your Heart Out» ηχογραφήθηκε με άλλους γνωστούς καλλιτέχνες.
Vianney Le Caer/Invision/AP

Η Κάιλι Μινόγκ, η Σερ και ο Ρόμπι Γουίλιαμς ένωσαν τις δυνάμεις και τις φωνές τους σε ένα τραγούδι για τη φιλανθρωπική οργάνωση Children in Need.

Μαζί με τον Νάιλ Ρότζερς, τον Λέινι Κράβιτζ, τη Τζες Γκλιν, την Mel C, τον Γκρέγκορι Πόρτερ και πολλούς ακόμη -συνολικά 25 τραγουδιστές-, οι τρεις σούπερσταρ ηχογράφησαν την μπαλάντα των Oasis «Stop Crying Your Heart Out», συνοδεία της Ορχήστρας του BBC.

«Ήταν τιμή για μένα να συμμετέχω σε αυτήν την ηχογράφηση με τόσους καταπληκτικούς καλλιτέχνες», δήλωσε η Κάιλι Μινόγκ και πρόσθεσε: «Η φετινή χρονιά μοιάζει πιο δύσκολη από κάθε άλλη, και ελπίζω ότι θα βοηθήσουμε για να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα».

Οι 25 καλλιτέχνες ελπίζουν να έχουν την επιτυχία της επίσης all star ηχογράφησης που είχε αναλάβει τον περασμένο Μάιο το BBC, για την ανακούφιση των πληγέντων από τον κορονοϊό. Το τραγούδι των Foo Fighters’ «Times Like These» που είχαν ερμηνεύσει η Dua Lipa, ο Κρις Μάρτιν του γκρουπ Coldplay και άλλοι, είχε ανέβει στην κορυφή των βρετανικών τσαρτ.

Πηγή: Guardian

Δημοφιλή