Τα πιο απίθανα αντικείμενα μεταμορφώνονται σε τούρτες - Νέα τάση ζαχαροπλαστικής

Είναι δύσκολο να καταλάβουμε αν πρόκειται για γλυκό ή απλά το παπούτσι μας.
Όλα είναι γλυκά: το νέο trend που θα μας τρελάνει
Όλα είναι γλυκά: το νέο trend που θα μας τρελάνει

Μπορούμε όλοι να συμφωνήσουμε ότι το 2020 μέχρι στιγμής είναι μια περίεργη χρονιά - γεμάτη με περίεργα food trends.

Κάθε χρονιά όλο και κάποια νέα τάση θα εμφανιστεί στα social media. Φέτος με την καραντίνα είδαμε να βγαίνουν στην επιφάνεια πολλά καινούρια trend.
Το τελευταίο, όμως, θα μας τρελάνει όλους! Παντού εμφανίζονται βίντεο που αποκαλύπτουν ότι απλά αντικείμενα που χρησιμοποιούμε καθημερινά από παπούτσια crocs μέχρι μελιτζάνες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και διαφορετικά. Σε περίπτωση που δεν το είχαμε φανταστεί, τα αντικείμενα μπορούν να πάρουν την μορφή γλυκού.

Είναι όλα τούρτες! Όλα είναι γλυκά!

«Trompe l’oeil», που στα γαλλικά σημαίνει «οφθαλμαπάτη», είναι μια τεχνική που υπάρχει ήδη από τον 19ο αιώνα. Χρησιμοποιείται στην ζωγραφική για να φαίνονται οι σκηνές και οι προοπτικές του πίνακα τρισδιάστατες.

Ωστόσο, οι ζαχαροπλάστες, συμπεριλαμβανομένων του Τούρκου Τούμπα Γέτσκιλ και των Αμερικανών Νάταλι και Ντέιβ Σάιντσερφ, έχουν πάει την τεχνική αυτή σε άλλο επίπεδο. Χρησιμοποιώντας μια μίξη από φοντάν, χρώματα ζαχαροπλαστικής και ειδικών εργαλείων καταφέρνουν να μας κοροϊδέψουν όλους.

Αλλά η υποψία μας δεν σταματάει στα αντικείμενα του σπιτιού μας. Χρήστες του Twitter ανησυχούν ότι οι φίλοι τους ή κάποιος συγγενής τους είναι όλο αυτόν τον καιρό μια τούρτα.

Ποιος ξέρει που είναι ικανοί να φτάσουν οι ζαχαροπλάστες;

Μάλιστα, ο ηθοποιός Μπεν Σβαρτς έγραψε στα πλαίσια σοβαρού και αστείου στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter: «Πήγα να δω την μαμά μου για πρώτη φορά μετά από πέντε μήνες σήμερα. Ήμουν σε καραντίνα δύο βδομάδες, έκανα τεστ για τον κορονοϊό δύο φορές και όταν ήρθε η στιγμή να την αγκαλιάσω, τα χέρια μου πέρασαν από μέσα της γιατί ήταν τούρτα. Ελάτε ρε παιδιά. Φτάνει. Δεν χρειάζεται όλα να είναι γλυκά. Που είναι η μαμά μου;».

Απλά δεν πρέπει να αφήσουμε να μας επηρεάσει αυτό το νέο trend – όσο και αν θέλουμε να κόψουμε τα Crocs μας να δούμε αν είναι γλυκά.