Ο πρίγκιπας Χάρι παραδέχεται για πρώτη φορά πως «κινείται σε διαφορετικό μήκος κύματος από τον αδερφό του»

Σε ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε την Κυριακή από το ITV.

Ο πρίγκιπας Χάρι πρόσφατα προέβη σε κάποιες δηλώσεις αναφορικά με τον αδερφό του, πρίγκιπα Ουίλιαμ, οι οποίες ωστόσο έχουν προκαλέσει αίσθηση για το περιεχόμενό τους.

Ο σύζυγος της Μέγκαν Μαρκλ ειδικότερα, σε ντοκιμαντέρ του ITV όταν ρωτήθηκε για την σχέση με εκείνον και την φημολογούμενη κόντρα τους, δεν αρνήθηκε κατηγορηματικά ό,τι έχει γραφτεί.

Mάλιστα, αναγνώρισε πως οι δύο άνδρες έχουν επιλέξει «διαφορετικούς δρόμους». Στο ντοκιμαντέρ που προβλήθηκε την Κυριακή ο πρίγκιπας Χάρι φαίνεται επίσης να λέει: «Αναπόφευκτα υπάρχουν εντάσεις. Είναι μέρος αυτού του ρόλου, της δουλειάς μας, της οικογένειας μας. Δεχόμαστε συνεχώς πίεση, είναι λογικό να υπάρξει ρήξη. Ωστόσο, είμαστε και θα είμαστε πάντα αδέρφια».

«Σίγουρα υπάρχει μια απόσταση αυτή τη στιγμή, θα είμαι όμως πάντα εκεί γι′ αυτόν και απ′ όσο γνωρίζω, θα είναι κι αυτός για μένα. Δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον τόσο πολύ όσο παλιά, καθώς και οι δύο είμαστε πολύ απασχολημένοι. Ως αδέρφια έχουμε καλές και κακές μέρες. Αλλά τον αγαπώ», πρόσθεσε.

Σε γενικές γραμμές, φημολογείται πως και οι σύζυγοι των δύο αδερφών δεν έχουν τις καλύτερες σχέσεις μεταξύ τους. Είναι χαρακτηριστικό πως η ρήξη αυτή φαίνεται να είναι και ο λόγος για τον οποίο οι Χάρι και Μέγκαν μετακόμισαν από το παλάτι του Κένσινγκτον τον Μάιο,.

Το CNN ωστόσο επικαλείται πηγή του η οποία αναφέρει πως η απόφαση αυτή πάρθηκε κυρίως εξαιτίας του Χάρι που επιθυμούσε μεγαλύτερη ανεξαρτησία.

Το ντοκιμαντέρ του ITV περιλαμβάνει επίσης και μια συνέντευξη της Μέγκαν, η οποία μιλά για πρώτη φορά για την προσωπική της ζωή και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά τη γέννηση του παιδιού της.

«Κάθε γυναίκα, ειδικά όταν είναι έγκυος, είναι πραγματικά ευάλωτη και αυτό είναι δύσκολο. Και τότε, όταν έχετε ένα νεογέννητο στα χέρια, είναι πολλά τα οποία καλείστε να αντιμετωπίσετε. Είστε νέα μητέρα και νέα σύζυγος ταυτόχρονα», είπε η δούκισσα του Σάσσεξ.

Η Μέγκαν Μαρκλ επίσης φάνηκε να συγκινείται έντονα όταν ο δημοσιογράφος τη ρώτησε για την επίδραση που είχε ο ερχομός του μωρού της στην ψυχική και σωματική της υγεία.

«Σας ευχαριστώ που ρωτάτε. Σχεδόν κανείς δεν ρώτησε, κάποιοι τα θεωρούν όλα αυτονόητα», συμπλήρωσε.