Τέξας: Δύο 12χρονες σχεδίαζαν να σκοτώσουν τις οικογένειές τους και να το έσκαγαν μαζί

Oι αρχές οδηγήθηκαν στις ανήλικες όταν η μία από τις δύο πυροβόλησε τον πατέρα της στρέφοντας, στη συνέχεια, το όπλο στην ίδια.
Anadolu Agency via Getty Images

Δύο μαθήτριες γυμνασίου μόλις 12 ετών είχαν σκοπό να σκοτώσουν όλα τα μέλη των οικογενειών τους, ακόμα και τα κατοικίδια και, στη συνέχεια, να διαφύγουν στη Τζόρτζια.

Σύμφωνα με το γραφείο του σερίφη της κομητείας Πάρκερ στο Τέξας των ΗΠΑ οι αρχές οδηγήθηκαν στις ανήλικες όταν η μία από τις δύο πυροβόλησε τον πατέρα της στρέφοντας, στη συνέχεια, το όπλο στην ίδια.

Έτσι, όταν γύρω στις 23.30 το βράδυ της παρασμένης Τρίτης (20/9), η αστυνομία απάντησε σε κλήση για πυροβολισμούς σε μια κατοικία στο Γουεδερφορντ, βρήκε το κορίτσι, ξαπλωμένο στο δρόμο δίπλα σε ένα πιστόλι, ενώ είχε αυτοτραυματιστεί στο κεφάλι, αναφέρει η NYPost.

Η φίλη της, ωστόσο, ποτέ δεν ολοκλήρωσε το σχέδιό τους, σύμφωνα με τις αρχές.

Μέσα στο σπίτι εντοπίστηκε ο πατέρας του κοριτσιού, 38 ετων, με τραύματα στην κοιλιακή χώρα. Και οι δύο μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, ωστόσο η κατάσταση της υγείας τους είναι ασαφής.

Σύμφωνα με τους ερευνητές το σχέδιο των δύο κοριτσιών ήταν το εξής: η 12χρονη, αφού σκότωνε τον πατέρα της, θα πήγαινε με το αυτοκίνητο περίπου 230 μίλα μακριά, στη Λούφκα του Τέξας, προκειμένου να παραλάβει τη φίλη της.

Οι δύο τους θα το έσκαγαν μαζί. Η ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρει ότι, το κορίτσι από τη Λούφκα κατηγορείται για εγκληματική συνωμοσία στο σχέδιο της δολοφονίας.

Εντωμεταξύ, αδιευκρίνιστα παραμένουν τα κίνητρα των κοριτσιών ενώ οι πληροφορίες που έρχονται στο φως για την υπόθεση είναι περιορισμένες καθώς οι ύποπτες είναι ανήλικες.