ΔΙΕΘΝΕΣ
07/07/2019 14:00 EEST

Τεξας: Γυναίκα μπέρδεψε τoν ήχο αυτοκινήτου με αγριογούρουνου και σκαρφάλωσε σε δέντρο για να σωθεί

Ισχυριζόταν ότι την είχε πάρει στο κατόπι γρυλίζοντας.

Neil_Burton via Getty Images

Σε απίστευτη γκάφα υπέπεσε νεαρή γυναίκα στο Τέξας.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση που εξέδωσε το Τμήμα Πάρκων και Αγριας Φύσης του Τέξας, στις 21 Ιουνίου  το βράδυ, η αστυνομία του Σαν Αντόνιο, έλαβε μία κλήση για άμεση βοήθεια σε δάσος της περιοχής, καθώς αγριογούρουνο, όπως η ίδια ισχυριζόταν, την είχε πάρει στο κατόπι γρυλίζοντας, αναγκάζοντας την, να σκαρφαλώσει στο πλησιέστερο δέντρο.

Οπως αναφέρει στο άρθρο της η HuffPost US,η αστυνομία έσπευσε να απομακρύνει τον αγριόχοιρο και να κατεβάσει από το δέντρο την άτυχη γυναίκα. Ο αστυνομικός ενημέρωσε την γυναίκα να είναι έτοιμη μόλις ακούσει τον ήχο από την σειρήνα του περιπολικού να επικοινωνήσει και πάλι μαζί του προκειμένου να τον ενημερώσει για το σημείο που βρισκόταν. Η προσπάθεια απέβη άκαρπη, καθώς δεν μπορούσε να ακούσει την σειρήνα. Στην συνέχεια η γυναίκα έστειλε μήνυμα στο κινητό του αστυνομικού ο οποίος μπόρεσε να βρεί έτσι το ακριβές στίγμα της.

Οταν όμως κατέβασε την ταλαιπωρημένη και φοβισμένη γυναίκα από το δέντρο, μαζί με ένα άλλο άτομο που επίσης είχε ακολουθήσει την ίδια τακτική, παρατήρησε την αντίδραση τους, που προκάλεσε ο ήχος, διερχόμενου αυτοκινήτου. Την ρώτησε αν αυτός ήταν ο ήχος που άκουγαν ήταν το αγριογούρουνο που τους κυνηγούσε. Οταν έλαβε θετική απάντηση, τους εξήγησε πως αυτός ήταν ο ήχος από την λωρίδα αφύπνισης που υπάρχει στο οδόστρωμα.  

Οπως ήταν φυσικό η γυναίκα ένιωσε πολύ άβολα για το τραγικό της λάθος. Ο αστυνομικός προσπάθησε πάντως να την κάνει να νιώσει καλύτερα, καθώς της εξήγησε πως, αυτό το λάθος, συμβαίνει αρκετές φορές από τους περιπατητές του δάσους και δεν θα πρέπει να νιώθει ντροπή για την αντίδραση της.

Πηγή: HuffPost US