Θυσίες για τη Δούκισσα. Τι της απαγορεύει η βασίλισσα Ελισάβετ να τρώει

Θυσίες για τη Δούκισσα. Τι της απαγορεύει η βασίλισσα Ελισάβετ να τρώει
Chris Jackson via Getty Images

Τα βασιλικά καθήκοντα και η εφαρμογή του πρωτοκόλλου έχουν ξεκινήσει για τα καλά για τη Meghan Markle μετά το γάμο της με τον πρίγκιπα Harry, τον Μάιο.

Όμως η πρώην ηθοποιός έπρεπε αναγκαστικά να σταματήσει μερικές από τις παλιές της συνήθειες, όπως για παράδειγμα να αφήσει προτιμήσεις της στο φαγητό.

Σύμφωνα με τη βρετανική Express, η βασίλισσα Ελισάβετ δεν αντέχει τη μυρωδιά του σκόρδου και συνεπώς απαγόρευσε σε όλα τα μέλη της βασιλικής οικογένειας να το τρώνε, κυρίως κατά τη διάρκεια δημοσίων δεξιώσεων. Η 92χρονη βασίλισσα δεν τρελαίνεται και για τα κρεμμύδια, γι’αυτό και κανείς δεν θα δοκιμάσει ποτέ γαλλική κρεμυδόσουπα σε δεξίωση του παλατιού.

«Δεν σερβίρουμε ποτέ κάποιο φαγητό που να περιέχει σκόρδο ή πολλά κρεμμύδια», δήλωσε ο Darren McGrady, σεφ στο παλάτι του Buckingham. «Η βασίλισσα ποτέ δεν έχει αυτά τα δυο συστατικά στο μενού της.

Εδώ, η Δούκισσα του Sussex είναι άτυχη, καθώς τρώει σκόρδο. Μάλιστα σε παλαιότερες συνεντεύξεις της, πριν αποκτήσει τον βασιλικό τίτλο, η Markle μιλούσε συνέχεια για το αγαπημένο της φαγητό, το Φιλιπινέζικο ψητό κοτόπουλο που περιέχει πολύ σκόρδο.

Ελπίζουμε η Meghan να μπορεί να ψήνει το αγαπημένο της κοτόπουλο με σκόρδο, τουλάχιστον στην οικία της με τον Harry.

Πηγή: The Cut