ΔΙΕΘΝΕΣ
24/09/2019 11:54 EEST

Thomas Cook: Ετοιμοθάνατος χάνει την ευκαιρία για ένα τελευταίο ταξίδι με την οικογένειά του

Εχει διαγνωστεί με καρκίνο στον εγκέφαλο σε τελικό στάδιο.

TOLGA AKMEN via Getty Images

Eνας ετοιμοθάνατος πατέρας τριών παιδιών μπορεί να χάσει τις τελευταίες διακοπές με την οικογένειά του μετά την κατάρρευση της Thomas Cook.

Ο Ματ Ντόμινικ, 43 ετών, και η σύζυγός του Λίντσεϊ, 42 ετών, σχεδίαζαν να πάνε μια εβδομάδα στην Τενερίφη για να απολαύσουν μαζί ένα τελευταίο ταξίδι, αφού τον περασμένο Μάιο ο άτυχος άνδρας διαγνώσθηκε με καρκίνο του εγκεφάλου σε τελικό στάδιο, σύμφωνα με την Daily Mail.

Αλλά τα σχέδια του ζευγαριού τινάχθηκαν στον αέρα μετά το κανόνι στον κολοσσό της τουριστικής βιομηχανίας, μέσω της οποίας είχαν κάνει κράτηση.

Οι γιατροί είχαν δώσει στον πρώην εργαζόμενο της Rolls Royce από το Ντέρμπι της Μ.Βρετανίας μόλις έξι μήνες ζωής και ο ίδιος φοβάται πως δεν θα υπάρξει άλλη ευκαιρία για να ταξιδέψει με την οικογένειά του.

Ηλπιζε να περάσει λίγο ξένοιαστο χρόνο μαζί τους, σε μια απόδραση που ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει, σήμερα, Τρίτη. Αξίζει, μάλιστα, να σημειωθεί πως τα χρήματα για το ταξίδι (περίπου 2.000 ευρώ) είχαν συγκεντρωθεί από διάφορους δωρητές, οι οποίοι ήθελαν να εκπληρώσουν την τελευταία επιθυμία του 43χρονου. Δυστυχώς το ζευγάρι, μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είχε καταφέρει να βγάλει άκρη με την Thomas Cook ή την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (CAA).

Η κυρία Ντόμινικ, η οποία εργάζεται σε σούπερ μάρκετ, δήλωσε: «Το καρτερούσε πραγματικά αυτό το ταξίδι. Δεν του έχουν μείνει και έχει πολλά για να ανυπομονεί πλέον»

«Ο Ματ είχε ένα κρυολόγημα, οπότε ξύπνησε στις 4 το πρωί (σ.σ της Δευτέρας) - τότε το μάθαμε. Δεν έχουμε εναλλακτικό σχέδιο» εξήγησε η σύζυγος.

Οι διακοπές του ζευγαριού καλύπτονται από την ασφάλειά τους και αναμένεται να πάρουν τα χρήματα τους πίσω - αλλά φοβούνται ότι δεν θα υπάρχει αρκετός χρόνος για να κανονιστεί ένα άλλο ταξίδι.

Η κυρία Ντόμινικ πρόσθεσε: «Δεν κατηγορώ καθόλου το προσωπικό του Thomas Cook. Δεν είναι δικό τους λάθος. Βρίσκονταν στο σκοτάδι - λυπάμαι  πραγματικά για αυτούς. Τα αφεντικά τους, όμως, είναι ένα διαφορετικό θέμα. Νοιάζονται μόνο για τον εαυτό τους».

Πηγή: Daily Mail