ΔΙΕΘΝΕΣ
12/10/2021 12:52 EEST

Η ωραία απάντηση του Τζορτζ Κλούνεϊ στην ερώτηση αν θα ασχοληθεί με την πολιτική

Και τι είπε για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Henry Nicholls via Reuters
Ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την σύζυγό του Αμάλ.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ υπήρξε ξεκάθαρος όταν ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του στην πολιτική. «Κανένα», ήταν η απάντηση.

Αν και οι ηθοποιοί Ντουέιν Τζόνσον και Μάθιου Μακόναχι φλερτάρουν με την ιδέα, ο Κλούνεϊ απέρριψε κάθε ενδεχόμενο ενασχόλησης του σε συνέντευξη που παραχώρησε στο BBC και τον Άντριου Καρ.

«Όχι, γιατί θέλω να ζήσω μια ήρεμη ζωή». Προτιμάει όπως εξήγησε να παίζει μπάσκετ και να κάνει πράγματα που αγαπάει, όσο μπορεί ακόμα.

«Εκλεισα τα 60 φέτος και είπα στην σύζυγό μου πως καλό είναι να αρχίσουμε να βλέπουμε τα επόμενα χρόνια ανέμελα. Σε είκοσι χρόνια θα είμαι ογδόντα και αυτός είναι ένας πραγματικός αριθμός. Δεν έχει σημασία πόσο γυμνάζεσαι, δεν έχει σημασία τι τρως.Είσαι ογδόντα και πρέπει να διασφαλίσουμε ότι θα απολαύσουμε και θα ζήσουμε αυτά τα χρόνια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο». 

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης δεν παρέλειψε να σχολιάσει την εσωτερική πολιτική σκηνή κάνοντας μάλιστα αναφορά και στον πρώην πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, Ντόναλντ Τραμπ.

«Θα βρίσκεται στο προσκήνιο για ένα διάστημα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που πρέπει να διορθωθούν, πολλές πληγές που πρέπει να κλείσουν και αυτό παίρνει χρόνο».

Δεν δίστασε μάλιστα να τον χαρακτηρίσει, «ηλίθιο».

«Τον ήξερα πριν γίνει πρόεδρος», είπε ο Κλούνεϊ. «Ήταν απλά ένας τύπος που κυνηγούσε κορίτσια. Κάθε φορά που έβγαινες μαζί του σε ρωτούσε, «Πώς την λένε αυτή την κοπέλα, πως την λένε την άλλη».  Αυτός ήταν ο Τραμπ.