Το ένα και μοναδικό υλικό που απογειώνει τα αυγά σκραμπλ που φτιάχνουμε στο σπίτι

Σεφ με αστέρι Michelin μας βοηθά να φτιάξουμε ένα σπιτικό brunch, που τύφλα να 'χουν τα απ΄έξω.
LauriPatterson via Getty Images

Τα αυγά σκραμπλ είναι μια απλή συνταγή, που ενώ θεωρείται σχετικά δύσκολο να πάει στραβά, είναι και κάπως δύσκολο και να τελειοποιηθεί.

Kι όμως ο χρήστης του TikTok και πρώην σεφ @SenpaiKai9000, ο οποίος εργάστηκε σε κουζίνες με αστέρια Michelin, έχει μερικές συμβουλές για να κάνουμε ακόμα και αυτό το πιάτο συναρπαστικό.

Σε ένα σύντομο βίντεο με τίτλο «Γιατί τα αυγά στα εστιατόρια είναι καλύτερα», μοιράστηκε μερικές συμβουλές για το πώς θα μετατρέψουμε ένα από τα πιο συνηθισμένα πρωινά σε μια «απαλή και πεντανόστιμη τελειότητα»

Πώς; Ίσως δεν αποτελεί έκπληξη. Το μυστικό δεν κρύβεται παρά σε ένα τεράστιο κομμάτι βουτύρου.

Το βούτυρο εμποδίζει τα αυγά σκραμπλ να σκληρύνουν πολύ και να αποκτήσουν δυσάρεστη λαστιχωτή υφή. Έτσι παραμένουν τρυφερά και υγρά.

Πώς θα προσθέσουμε το βούτυρο

  • Αρχικά σπάμε έξι αυγά σε ένα τηγάνι
  • Στη συνέχεια, προσθέτουμε ένα κουταλάκι του γλυκού κορν φλάουρ, το οποίο έχουμε αναμείξει με λίγο νερό για να δημιουργηθεί ένας πολτός
  • Συνεχίζουμε ανακατεύοντας τα αυγά σε μέτρια φωτιά
  • Έπειτα, προσθέτουμε - όσο υπερβολικό κι αν μας ακούγεται - τρεις κουταλιές της σούπας βούτυρο και ανακατεύουμε και πάλι πολύ καλά
  • Σταματάμε το μαγείρεμα μόλις δέσουν τα αυγά

Είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε.