Τζέιμς Κόρντεν: Ημουν αχάριστος με τον υπάλληλο εστιατορίου το οποίο με απέβαλλε

Ο διάσημος βρετανός κωμικός ομολόγησε αφού ζορίστηκε.
|
Ο Τζέιμς Κόρντεν
Ο Τζέιμς Κόρντεν
instagram.com/j_corden/?hl=el

Ο Τζέιμς Κόρντεν ανέφερε ότι ήταν «αχάριστος» κατά την διάρκεια περιστατικού σε εστιατόριο της Νέας Υόρκης, εξαιτίας του οποίου η διάσημη τηλεπερσόνα αποβλήθηκε από τον χώρο.

Στο τελευταίο επεισόδιο του προγράμματός του The Late Late Show, ο 44χρονος Βρετανός κωμικός αναφέρθηκε στο περιστατικό, λέγοντας ότι στη συνέχεια νόμιζε ότι δεν είχε κάνει κάτι κακό.

Ο Κόρντεν αποβλήθηκε από το εστιατόριο Μπαλτάζαρ της Νέας Υόρκης την περασμένη εβδομάδα, αφού ο ιδιοκτήτης του, Κιθ ΜακΝάλι, ισχυρίστηκε ότι ο τηλεοπτικός παρουσιαστής ήταν «εξαιρετικά άθλιος» με το προσωπικό σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις.

Η ανάρτηση του ΜακΝάλι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με το περιστατικό προκάλεσε αντιδράσεις, με εκκλήσεις να αποκλειστεί ο Κόρντεν κι από άλλους χώρους.

Στην εκπομπή του την Δευτέρα, ο Κόρντεν είπε ότι τα σχόλιά του έγιναν «εν θερμώ» και ότι θα ζητούσε συγγνώμη αυτοπροσώπως από το προσωπικό του Μπαλταζάρ.

Σχολιάζοντας τους ισχυρισμούς του ΜακΝάλι, ο Κόρντεν πρόσθεσε: «Επειδή δεν φώναξα ούτε ούρλιαξα, δεν σηκώθηκα από τη θέση μου, δεν απηύθυνα σε κανέναν το λόγο ονομαστικά και δεν χρησιμοποίησα υποτιμητική γλώσσα, τριγυρνούσα νομίζοντας ότι δεν έχω κάνει τίποτα κακό. Αλλά η αλήθεια είναι ότι έκανα ένα αγενές, (πολύ) αγενές σχόλιο. Και ήταν λάθος. Ήταν ένα περιττό σχόλιο, ήταν αγενές για τον υπάλληλο».

Ο Κόρντεν είπε, ότι αφού είδε την ανάρτηση του ΜακΝάλι, επικοινώνησε μαζί του «αμέσως». «Του είπα πόσο στενοχωρημένος ήμουν που κάποιος πληγώθηκε από ο,τιδήποτε είχα κάνει και ο,τιδήποτε είχα πει κι ήταν μια καλή συνομιλία. Εκτίμησε ότι τον κάλεσα. Χάρηκα που καταφέραμε να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Και ένιωσα ότι το αντιμετωπίσαμε ιδιωτικά… αλλά μέχρι το σημείο αυτό, η ιστορία είχε δημοσιοποιηθεί και αρκετοί άνθρωποι ήταν αναστατωμένοι».

Αφού έδειξε μια σειρά από καυστικά τουίτς στο κοινό του, συνέχισε: «Το καταλαβαίνω. Καταλαβαίνω απόλυτα. Καταλαβαίνω ότι όλοι αναστατώνονται και αποδέχομαι τη γνώμη όλων.

«Επίσης δεν μου αρέσει καθόλου, όπως είπα στον ιδιοκτήτη εκείνη την ημέρα, ότι έχω στενοχωρήσει κάποιο. Δεν ήταν ποτέ πρόθεσή μου. Απλώς δεν ήταν. Λατρεύω αυτό το εστιατόριο. Λατρεύω το προσωπικό εκεί. Ελπίζω να μου επιτραπεί να μπω ξανά μια μέρα, ώστε όταν επιστρέψω στη Νέα Υόρκη, να μπορέσω να πάω εκεί και να ζητήσω συγγνώμη αυτοπροσώπως, κάτι που θα κάνω οπωσδήποτε».

Ο ΜακΝάλι ήρε τον αποκλεισμό αφού έλαβε τη συγγνώμη του Κόρντεν, ανακοινώνοντας επίσης την είδηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Κόρντεν είπε προηγουμένως στους New York Times ότι δεν είχε κάνει «τίποτα λάθος»...

Ο βρετανός κωμικός τον Απρίλιο ανακοίνωσε ότι παραιτείται από οικοδεσπότης του The Late Late Show.

ΠΗΓΗ: Guardian

Πήγαινε στην αρχική σελίδα