Τζέιμς Μποντ: 1.000 δολ. σε όποιον δει και τις 24 ταινίες σε έναν μήνα

Οι προϋποθέσεις για τον διαγωνισμό της αμερικανικής ιστοσελίδας.
Ντάνιελ Κρεγκ, Λέα Σεϊντού
Ντάνιελ Κρεγκ, Λέα Σεϊντού
MediaPunchGC Images

Η αμερικανική ιστοσελίδα Nerd Bear δίνει αμοιβή 1.000 δολαρίων στον φαν του Τζέιμς Μποντ που θα δει και τις 24 ταινίες του franchise μέσα σε τριάντα ημέρες.

Ο λόγος; Επειδή θέλει -λέει- να κρατήσει ζωηρό το ενδιαφέρον του κοινού εν αναμονή της νέας, 25ης ταινίας «No Time to Die», που μετά από πλείστες όσες αναβολές λόγω πανδημίας, θα κάνει πρεμιέρα στις 30 Σεπτεμβρίου.

«Ο διαγωνισμός όχι μόνο θα φέρει χαρούμενες αναμνήσεις, αλλά και θα βοηθήσει κάποιον να περάσει τον χρόνο του κατά τη διάρκεια του lockdown», δήλωσε ο ιδρυτής του Nerd Bear, Αμάρ Χουσεΐν στο CNN.

Η παρακολούθηση των 24 ταινιών μεταφράζεται σε κάτι παραπάνω από δύο ημέρες, για την ακρίβεια, σε 51 ώρες θέασης και βέβαια, ο διαγωνισμός έχει σχέση με τη συγκυρία της πανδημίας που συνεχίζει να μας κρατά εγκλωβισμένους για πολλές ώρες κάθε μέρα μπροστά από τις οθόνες.

Ο νικητής θα λάβει επίσης, μία δωροκάρτα της Amazon αξίας 100 δολαρίων για την ενοικίαση των ταινιών και θα πρέπει να συμπληρώσει μία φόρμα ερωτηματολογίου για κάθε ταινία.

Το κλειδί πάντως, είναι ο ενθουσιασμός για τον Μποντ, καθώς σύμφωνα με το Nerd Bear, πρέπει να αγαπά το franchise με πάθος, να δίνει μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια και να είναι ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στα προαπαιτούμενα είναι ωστόσο η ηλικία -να είναι άνω των 18 ετών- και πολίτης των ΗΠΑ ή μόνιμος κάτοικος.

Ο νικητής θα λάβει τα 1.000 δολάρια και μία κάρτα της αλυσίδας κινηματογράφων AMC αξίας 50 δολαρίων για να παρακολουθήσει το «No Time to Die».