Τζένα Ορτέγκα-Όμπρεϊ Πλάζα: «Δεν καταλαβαίνουμε γιατί έπρεπε να μας βάλουν τη μία δίπλα στην άλλη»

Η αμήχανη στιγμή που οι λατίνες ηθοποιοί κλήθηκαν να απονείμουν μαζί το βραβείο καλύτερης ανδρικής ερμηνείας, στην τελετή απονομής των SAG 2023.
Robert Gauthier via Getty Images

Η Όμπρεϊ Πλάζα Plaza και η Τζένα Ορτέγκα, όσο κι αν λαττρεύουν να κάνουν κομπλιμέντα η μία στην άλλη, φάνηκαν να μην καταλαβαίνουν γιατί στα βραβεία SAG για το 2023 της βάλανε να γίνουνε «ομάδα» προκειμένου να απονείμουν το βραβείο της καλύτερης ανδρικής ερμηνείας τηλεοπτικής ταινίας ή μίνι σειράς.

Και καθώς οι δύο λατίνες ηθοποιοί στέκονταν αμήχανα η μια δίπλα στην άλλη το βράδυ της Κυριακής, η Πλάζα είπε να σπάσει επιτέλους αυτή την αμήχανη σιωπή.

«Πραγματικά δεν καταλαβαίνω γιατί επέλεξαν τις δυο μας να γίνουμε ζευγάρι», δήλωσε αποφασιστικά η Όμπρεϊ.

«Ναι, πράγματι», πήρε το λόγο η Ορτέγκα με τρομερή απάθεια «Δεν έχουμε τίποτα κοινό εμείς οι δύο».

«Θα πρέπει να βρούμε τους ενόχους που πήραν αυτή την απόφαση», πρότεινε η Πλάζα.

«Και στη συνέχεια να καταραστούμε τις οικογένειές τους» πρόσθεσε η Ορτέγκα, προτού εκστομίσουν σαν ένα την ατάκα «η ατυχία θα ακολουθήσει τους απογόνους τους για τις επόμενες επτά γενιές», η οποία προέρχεται από τη σειρά Wednesday, όπου πρωταγωνιστεί η Ορτέγκα.

«Εντάξει, τελικά το βλέπω καθαρά», παραδέχτηκε Πλάζα καθώς συνειδητοποίησε ότι εκείνη και η Ορτέγκα θα μπορούσαν να είναι το ίδιο άτομο.

Η Πλάζα λατρεύτηκε από το κοινό μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο που της δόθηκε ως η μακάβρια Έιπριλ Λατζέιτ στη σειρά «Parks and Recreations». Πρόκειται για έναν χαρακτήρα εμπνευσμένο από την Πλάζα στην πραγματική ζωή.

Ο Oρτέγκα, η οποία έγινε γνωστή μέρα από ανατριχιαστικά θρίλερ, όπως το «You» και το «Scream», πρωταγωνιστεί αυτή τη στιγμή ως Wednesday Addams στη σειρά του Netflix «Wednesday».

Δημοφιλή