Βίντεο: Νηστική αρκούδα κλέβει παραγγελία με μεξικάνικο φαγητό από οικογένεια

Αρπαξε και καταβρόχθισε τάκος αξίας 45 δολαρίων ενώ επέστρεψε και για το αναψυκτικό που παράπεσε στη βεράντα.
TikTok/alexvelasquezoficial

Σας έχει τύχει ποτέ να πεινάτε πολύ και να περιμένετε μάταια την παραγγελία σας να έρθει αλλά να μην έρχεται, παρόλο που «έχει φύγει το παιδί»; Το ίδιο συναίσθημα αποκόμισε μια οικογένεια στη Φλόριντα των ΗΠΑ, όμως εν προκειμένω δεν έφταιγε ο καημένος ο ντελιβεράς αλλά μια πονηρή αρκούδα που της άρπαξε το φαγητό σχεδόν μέσα από τα χέρια.

Το απίθανο περιστατικό καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας στο κουδούνι της εξώπορτας. Στο επίμαχο βίντεο ο διανομέας εμφανίζεται αρχικά να αφήνει το φαγητό στην βεράντα, μπροστά στην είσοδο της κατοικίας. Στιγμές αργότερα, μια μαύρη αρκούδα πλησιάζει την εξώπορτα του σπιτιού, αρπάζει την τσάντα με το μεξικάνικο αξίας 45 δολαρίων, και απομακρύνεται σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

@alexvelasquezoficial

Increible la inseguridad en esta ciudad de (Orlando Florida) definitivamente ni estamos seguros ni en nustra propia casa👮♀️ladron en captado en camara

♬ sonido original - Alex Velasquez Oficial

Η οικογένεια σάστισε όταν άνοιξε την πόρτα της λίγα λεπτά αργότερα και δεν βρήκε πουθενά την παραγγελία, μιας και είχε ειδοποιηθεί ότι η παράδοση είχε ολοκληρωθεί.

Μόλις έλεγξαν τις κάμερες, ωστόσο, δεν εξεπλάγησαν βλέποντας ότι ο διαρρήκτης ήταν τεράστιος και χνουδωτός. Οι αρκούδες είναι τόσο συνηθισμένες στη γειτονιά τους, όπως λένε, σε σημείο που συχνά ελέγχουν τις κάμερες ασφαλείας τους πριν φύγουν από το σπίτι για να αποφύγουν τα ανεπιθύνητα συναπαντήματα.

Σύμφωνα δε, με την αιψιά της οικογένειας, η αρκούδα δεν αρκέστηκε στο να καταβροχθίσει τα τάκος αλλά επέστρεψε στη βεράντα αργότερα για να αρπάξει και το αναψυκτικό που παράπεσε από τη σακούλα.

Η οικογένεια δημοσίευσε τον βίντεο με τον «διαρρήκτη» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, το οποίο έχει συγκεντρώσει εκατοντάδες χιλιάδες προβολές. Για την ιστορία, η Uber Eats προέβη σε επιστροφή χρημάτων για το κλεμμένο φαγητό.

(με πληροφορίες από CBS News, Usa Today)

Δημοφιλή