Βόρεια Καρολίνα: Γονείς κατηγορούνται για τη δολοφονία του 4 ετών γιου τους μετά από «εξορκισμούς»

Το ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρει ως αιτία θανάτου την υποξική εγκεφαλική βλάβη.
.
.
SURRY COUNTY SHERIFFS OFFICE/FACEBOOK(2)

Ένα ζευγάρι από τη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ συνελήφθη με την κατηγορία της δολοφονίας του υιοθετημένου γιου του, ο οποίος πέθανε ύστερα από σειρά «εξορκισμών».

Ο Τζόσεφ Γουίλσον, 41 ετών, και η Τζόντι Γουίλσον, 38 ετών, συνελήφθησαν στις 13 Ιανουαρίου και κρατούνται, χωρίς δυνατότητα αποφυλάκισης με εγγύηση, ενημέρωσε το γραφείο του σερίφη της κομητείας Σάρι.

«Πρόκειται για ένα τραγικό συμβάν που οδήγησε στον θάνατο ενός πολύτιμου παιδιού σε τόσο μικρή ηλικία» δήλωσε ο σερίφης, Στιβ Σ. Χίατ C, σε σχετική ανακοίνωση, ζητώντας από τους πολίτες να προσευχηθούν για τα αδέλφια του ανήλικου, που επηρεάστηκαν επίσης.

Σύμφωνα με το Mount Airy News, οι Γουίλσονς είχαν δύο βιολογικά παιδιά και δύο υιοθετημένα. Ο Σκάιλερ, 4 ετών, έχασε τη ζωή του στις 9 Ιανουαρίου, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα που, όπως αποδεικνύεται, είχαν προκαλέσει οι θετοί του γονείς. Το ιατροδικαστικό πόρισμα αναφέρει ως αιτία θανάτου την υποξική εγκεφαλική βλάβη.

Ο θάνατος του Σκάιλερ διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων του Μπρένερ στις 5 Ιανουαρίου, δήλωσαν οι αρχές. Ο θάνατός του προκλήθηκε από τραύμα στο κεφάλι, αναφέρει το People.

Ο Τζόσεφ καταγγέλλεται πως είχε τυλίξει το παιδί με ένα σεντόνι ή μία κουβέρτα και το είχε ακουμπήσει μπρούμυτα στο πάτωμα του σαλονιού, ενώ τον είχε ακινητοποιήσει με ταινία.

Γυναίκα που είχε αναλάβει τη φροντίδα του Σκάιλερ, πριν από τους Γουίλσον, είχε αποταθεί στις κοινωνικές Υπηρεσίες έναν μήνα πριν από τον θάνατό του ώστε να εκφράσει τις ανησυχίες της για την υγεία του.

Ισχυρίστηκε ότι η μητέρα τής είπε ότι περιόριζε τα παιδιά όσον αφορά στο φαγητό, τα απομόνωνε και έκανε «εξορκισμούς». Δεν είναι σαφές αν είχε αφαιρεθεί ποτέ η επιμέλεια των ανηλίκων από τους γονείς ή τι ακριβώς όριζε η γυναίκα ως «εξορκισμό».

Μετά τη σύλληψη του ζεύγους, έγινε έρευνα στο σπίτι τους και εντοπίστηκαν δεσμά για τα χέρια και τα πόδια καθώς και κάμερες που, προφανώς, είχαν καταγράψει και πρότερες κακοποιητικές συμπεριφορές.

Ο Τζόζεφ και η Τζόντι Γουίλσον θα βρεθούν ενώπιον του δικαστηρίου στις 2 Φεβρουαρίου.

Πήγαινε στην αρχική σελίδα